budget holy grails makeup

Budget make-up holy grails per merk

Budget make-up holy grails

 

Pas geleden liet ik in een artikel alle make-up holy grails gesorteerd per merk zien. Dat was vooral een high-end lijst geworden, en de budget toppers tellen ook! Vandaar dit overzicht van budget make-up holy grails, gesorteerd op merk. Met deze producten zit je dus altijd goed.

 

 

Essence & Catrice holy grails

budget holy grails essence catrice makeup

De Essence liquid ink eyeliner. Die 2/3 euro die je ervoor neerlegt vind ik het waard! Ik gebruik deze eyeliner nog steeds bijna elke dag, ondanks dat m’n smaak steeds duurder begint te worden. Essence fixing compact powder. Net als de Catrice Prime and Fine Mattifying powder houdt dit poeder voor een schijntje van een prijs je foundation Ên vettige huidje in bedwang. En ten slotte de Essence longlasting lipliner. Ook maar ‘n euro of 2. Gaat heel goed samen met elke lipstick, zo lang de kleur maar een beetje overeenkomt. Doet z’n werk kei goed.

 

ELF (EyesLipsFace) holy grails

 

ELF holy grails

 

Nog steeds een van m’n favoriete budget merken, ELF. Daarom kan ik ook uit ervaring vertellen dat de ELF Makeup Mist & Set spray een geweldige fixing spray is, naar mijn mening net zo goed als MAC fix+. Zoek je goedkope maar fijne kwasten? De kwasten van ELF zijn je man. Vooral de oogschaduwpenselen ben ik erg over te spreken. Een fijn contour product hoeft ook niet duur te zijn; de contour palettes van ELF zijn er in verschillende kleuren en soorten. Naast dat ik de verpakking er best wel classy uit vind zien werkt het ook nog eens goed.

 

NYX holy grails

NYX holy grails

NYX Soft Matte Lip Cream: betaalbare, mooie liquid lipsticks met een goede houdbaarheid en veel verschillende kleuren. NYX heeft het. Op zoek naar een wit oogpotlood die je ook als oogschaduwbasis kan gebruiken? Heeft NYX ook. Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk. Goed dekkende concealer nodig? Heeft NYX ook nog eens: de NYX HD Concealer wand, waar ik zelf heel actief gebruiker van ben. Ben al aan de 6e tube bezig.

 

W7 holy grails

 

w7 holy grails

 

Ik en W7 zijn goede vrienden. Er gaat hier letterlijk elke dag wel wat Banana Dreams Loose Powder doorheen. W7 Glowcomotion heb ik al eerder over geschreven op m’n blog; een perfecte budget highlighter, vind ik. Schijnt ook nog eens een goede dupe van Mary-Loumanizer van The Balm te zijn.

 

Budget holy grails | overig

 

budget holy grails makeup

 

En toen bleven er nog wat producten over waarvan ik nog vond dat ik die met jullie moest delen.
1. Makeup Revolution New-trals vs Neutrals palette. Dit palette vind ik ZO ondergewaardeerd! De kwaliteit van de oogschaduw is perfect, het palette ziet er mooi uit en er zitten ook nog eens rode en warme tinten in, die tegenwoordig zo populair zijn. Hoe kan je dit niet willen?2. Maybelline Age Rewind concealer. Jammer dat ‘ie niet in Nederland te koop is, maar dit is wel een verdomd goede concealer. Je kan ‘m nog in Duitsland vinden of via Shipito bij Walmart.com bestellen.
3. Sleek Solstice highlighting palette. Moet ik hier nog wat over zeggen? Prachtig. Super shiny. Goedkoop.
4. Real Techniques Miracle sponge. Een extreem goed functionerende make-up spons voor â‚Ŧ6.
5. Milani Baked Blush. De verpakking is mooi. De kleuren zijn mooi en zacht. Hier word ik spontaan een blush-mens van.
6. Colourpop. Omdat ik gewoon nooit uitgepraat ga raken over Colourpop. Het bedrag dat je normaal gesproken aan een high-end palette uitgeeft heb je bij Colourpop gewoon een volle (digitale) winkelmand voor. De kwaliteit heeft me nog nooit teleurgesteld. En het is allemaal gewoon super mooi. Ik zeg doen!

 

Wat is jouw meest favoriete budget make-up product ooit?

Posts created 907

32 gedachten over “Budget make-up holy grails per merk

  1. De liquid Ink ken ik nog niet. Die ga ik ff checken. Ik gebruik nu stiften van essence voor persoonlijk gebruik, maar die droogt helaas erg snel op, waardoor je het een korte periode kunt gebruiken.

  2. Jeej! Het budgetartikel 🙂 Ik hou van goede budgetproducten. De poeder van essence is inderdaad fijn. Verder zijn er nog veel paletten van Makeup Revolution die het voor de prijs extreem goed doen vind ik!

  3. De Essence liquid ink eyeliner en longlasting lipliner ben ik erg benieuwd naar. Ik gebruik van Catrice hetzelfde poeder, werkt prima en is bijna net zo goed als de pressed powder van MAC (al vind ik die nog net IETS fijner). De NYX Lip Creams vind ik geweldig, naar de concealer ben ik ook erg benieuwd. De baked blushes van Milani zijn ook fijn.

  4. De concealer van Maybelline vind ik erg fijn maar de hype die het wordt toegeschreven vind ik niet helemaal terecht. Het is een goede concealer maar niet beter dan bijvoorbeeld die ik heb van Dr. Pierre Ricaud die is ook top.

  5. Fijn lijstje! De liquid ink liner van Essence is ook een van mijn favorieten! De Maybelline concealer wordt voor mij deze week gekocht in Duitsland en ben er zo benieuwd naar! X

  6. Die liquid eyeliner van Essence zou ik wel een keer willen proberen. Goede tip! Die NYX lipcreams blijven op mijn wishlist staan. Ik wil ze ooook!
    Mijn favoriete budget product is de wenkbrouwpoeder van Catrice. 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven