Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals | Review & look

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Ik was al eventjes op zoek naar een oogschaduw palette met een rode en perzik-achtige kleur, toen ik door Marjoleine op het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals palette werd gewezen. Dat bleek een erg goede tip. Toevallig hadden ze die bij de Etos bij mij in de buurt! Daar heb ik ‘m voor €12 gekocht en ik laat hem hier zien. Met een look natuurlijk!

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

De verpakking is matzwart met de naam erop in een soort rosé gouden letters. Ik vind het erg mooi staan! Het palette oogt niet goedkoop wat mij betreft. Het ziet er gewoon netjes en mooi uit, vind ik.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

En dit zijn de kleuren die erin zitten! Ik heb dit palette vooral voor de bovenste rij kleuren gekocht, maar de onderste rij vind ik ook mooi meegenomen. De bovenste rij is helemaal matte, in de onderste rij hebben er nog een paar kleuren wat glitter.

De swatches van het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals palette.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Dit zijn de kleuren op m’n arm.  Ik ben helemaal weg van de matte rode kleuren en de perzik kleur. Het pigment is erg goed, de kleuren zijn sterk aanwezig. De onderste rij kleuren verbaast me op een positieve manier! 1 of 2 kleuren vallen een beetje weg op m’n arm. Dat komt ook wel door de lichte kleur.

Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt. Voordat ik die laat zien moet ik nog even zeggen dat alle kleuren die ik gebruikt heb nóg sterker zijn wanneer je er een look mee aan het maken bent. Het is echt, boem, kleur op je oog! Wow. Ze blenden ook fijn uit, dus dat scheelt.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Ik heb de perzik-roze kleur op m’n ooglid gebruikt en de donkerrode kleuren gebruikt om het af te maken. Dit palette is echt ontzettend fijn om mee te werken. De kwaliteit van de beste kleuren uit dit palette is echt goed vergelijkbaar met high-end producten.

IMG_7615 (2)

Met dit palette ben ik dus ontzettend blij! Een hele goede koop. Als je dit palette ook wilt kopen en de Etos bij jou heeft ‘m niet, is ‘ie ook online te vinden.

Welke kleuren uit dit palette vind jij het mooist?

Posts created 885

54 gedachten over “Makeup Revolution New-trals vs Neutrals | Review & look

 1. Wat een mooie ooglook. Ik vind de rode kleuren ook heel erg tof, en het palette oogt inderdaad niet zo goedkoop dan dat het is. Tof palette!

 2. De kleuren staan je prachtig! Ook ik ben fan van make-up revolution, ook omdat het betaalbaar en de pigmentatie is zeker in orde. Een mooie palette en een mooie ooglook 🙂

 3. Wat staat je dat goed, zeg! Als ik zo een kleur zou gebruiken zie ik er een beetje ziekjes uit. Mariska, is een cursus make-up artist niets voor jou?
  Jij bent echt een pro qua make-up!

  1. Ah, ontzettend lief! Dankjewel 😀 als geld aan boompjes groeide was ik een moestuintje en zo’n cursus gestart, maar helaas.

 4. Wow! Super mooi, en die kleur kun je goed hebben hoor! Dit palette staat ook nog op mijn wensenlijst. Volgens mij zeg ik dat elke keer wanneer jij een product reviewd 😛 Super gedaan!

 5. Echt superleuk dat Makeup Revolution neutrale tinten heeft gecombineerd met van die fellere kleurtjes! Je ziet vaker een palette dat volledig is gevuld met neutrale tinten. Dit is een bijzondere combinatie, maar wel heel tof! Je ooglook is trouwens ook prachtig. Opvallend, maar zeker ook draagbaar!

 6. Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt! De kleuren staan je ook heel goed. Het palette ziet er heel tof uit, maar dit soort kleuren durf ik niet zo hard met mijn lichte huid. Ik hou het maar bij rood op de lippen haha.

 7. Wauw! Die ooglook die je hebt gemaakt past zo ontzettend goed bij de kleur van je huid. Ik vind het echt een ontzettend mooie look. Mij zouden deze kleuren niet zo mooi staan, vandaar dat ik dit palette ook niet aan zou schaffen, maar bij jou staat het echt geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven