Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals | Review & look

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Ik was al eventjes op zoek naar een oogschaduw palette met een rode en perzik-achtige kleur, toen ik door Marjoleine op het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals palette werd gewezen. Dat bleek een erg goede tip. Toevallig hadden ze die bij de Etos bij mij in de buurt! Daar heb ik ‘m voor €12 gekocht en ik laat hem hier zien. Met een look natuurlijk!

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

De verpakking is matzwart met de naam erop in een soort rosé gouden letters. Ik vind het erg mooi staan! Het palette oogt niet goedkoop wat mij betreft. Het ziet er gewoon netjes en mooi uit, vind ik.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

En dit zijn de kleuren die erin zitten! Ik heb dit palette vooral voor de bovenste rij kleuren gekocht, maar de onderste rij vind ik ook mooi meegenomen. De bovenste rij is helemaal matte, in de onderste rij hebben er nog een paar kleuren wat glitter.

De swatches van het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals palette.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Dit zijn de kleuren op m’n arm.  Ik ben helemaal weg van de matte rode kleuren en de perzik kleur. Het pigment is erg goed, de kleuren zijn sterk aanwezig. De onderste rij kleuren verbaast me op een positieve manier! 1 of 2 kleuren vallen een beetje weg op m’n arm. Dat komt ook wel door de lichte kleur.

Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt. Voordat ik die laat zien moet ik nog even zeggen dat alle kleuren die ik gebruikt heb nóg sterker zijn wanneer je er een look mee aan het maken bent. Het is echt, boem, kleur op je oog! Wow. Ze blenden ook fijn uit, dus dat scheelt.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Ik heb de perzik-roze kleur op m’n ooglid gebruikt en de donkerrode kleuren gebruikt om het af te maken. Dit palette is echt ontzettend fijn om mee te werken. De kwaliteit van de beste kleuren uit dit palette is echt goed vergelijkbaar met high-end producten.

IMG_7615 (2)

Met dit palette ben ik dus ontzettend blij! Een hele goede koop. Als je dit palette ook wilt kopen en de Etos bij jou heeft ‘m niet, is ‘ie ook online te vinden.

Welke kleuren uit dit palette vind jij het mooist?