W7 Glowcomotion review highlighter

W7 Glowcomotion review | budget highlighter tip!

W7 Glowcomotion review | budget highlighter

Soms hoeft de prijs niet veel over de kwaliteit van een product te zeggen, en in sommige gevallen juist wel. Highlighter is zo’n product waarvan ik dacht dat de prijs er veel over zei. Budget highlighters kunnen best mooi zijn, maar niets kwam ook maar in de buurt van een high-end highlighter, zoals m’n Glow Kit. Tot ik de W7 Glowcomotion gebruikt had. Want dit had ik niet verwacht, maar hij is echt geweldig.

 

W7 Glowcomotion review highlighter

 

Hier is ‘ie dan: de W7 Glowcomotion. Op de verpakking staat natuurlijk de naam, maar ook ‘Shimmer, highlighter, eyeshadow’. Je kan ‘m dus ook voor ooglooks gebruiken! Ook op het wenkbrauwbot vind ik deze highlighter mooi staan.

Hij is simpel maar netjes verpakt. Rond en in een nude kleurtje, hard plastic, stevig. Allemaal prima! Aan de binnenkant zit ook nog een spiegel.

 

W7 Glowcomotion review

 

Hier zit er nog een beschermfolie op het spiegeltje, vandaar dat ‘ie misschien dof lijkt. Ik ben slecht in het uitleggen van kleuren, maar je kunt zo goed de kleur zien. Deze highlighter bevat geen glitters, echt puur een glans. Met een beetje goud-achtige gloed.

Toen ik deze highlighter zag, kreeg ik echt het gevoel dat het een soort namaak van één van de highlighters van The Balm moet zijn, maar die highlighters heb ik zelf dan weer niet, dus ik kan ze niet vergelijken.

 

W7 Glowcomotion review swatch

 

Zodra je je vingers door het poeder haalt zie je het meteen: hier komt onwijs veel kleur en pigment vanaf. Hier kan je mee stroben. Hier kan je mee highlighten totdat je op de maan nog gezien wordt. Eindelijk eens een budget highlighter die gewoon lekker sterk aangebracht kan worden! Want daar houd ik van.

 

W7 Glowcomotion review face look

 

Hier heb ik de highlighter aangebracht boven m’n jukbeen. Highlighters zijn lastig op de foto te krijgen, maar hij is toch wel zichtbaar! Jammer dat je de lichtelijk gouden glans niet zo op de foto kunt vangen. Hij is namelijk écht heel mooi, ik ben onder de indruk.

 

W7 Glowcomotion review

Misschien is ‘ie hier nog beter te zien. In ieder geval nog een keer.

Deze highlighter is absoluut m’n favoriete budget highlighter. Ik pak deze highlighter er tegenwoordig even vaak bij als m’n Glow Kit van Anastasia. En dat zegt een heleboel, want de Glow Kit is echt m’n favorietje.

Deze highlighter wilde ik gewoon heel graag laten zien, omdat het echt één van de betere highlighters is, die ook nog eens heel budgetvriendelijk is.

Ik heb de W7 Glowcomotion voor 5 euro bij de op=op voordeelshop gekocht, maar je kunt ‘m ook bij Themakeupspot bestellen.

 

Had jij deze highlighter al eens gezien? Denk je dat budget highlighters net zo goed kunnen zijn?

Posts created 891

30 gedachten over “W7 Glowcomotion review | budget highlighter tip!

  1. Je hebt ‘m goed op de foto gekregen hoor! Hij ziet er heel mooi uit! Ik heb pas een vivid baked highliter van Makeup Revolution gekocht en die vind ik ook erg fijn.

  2. Wow! Wat goed dat je dit product laat zien want WAUW! Dit is echt een super mooi product. Na het zien van deze review vraag ik me alleen nog maar meer af waarom ik nooit iets van W7 koop. Gek eigenlijk, want ik vind het een prettig merk en ze hebben prachtige producten. Dat laat jouw review ook zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven