anastsia great beauty bar

Het hele assortiment van Anastasia Beverly Hills is nu gewoon in Nederland te koop!

Anastasia Beverly Hills assortiment kopen in Nederland

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver: alle producten van Anastasia Beverly Hills zijn nu te koop in een Nederlandse webshop. Ja, ook de nieuwe Glow Kit. Ja, ook de liquid lipsticks. En de blushes. En gewoon alles. Dat is feest!

Great Beauty Bar verkocht al een tijdje in Nederland Anastasia Beverly Hills producten, die nu ook in Hudson Bay staan. Ook Douglas verkoopt het merk al een tijd, maar we misten toch de nieuwe releases en liquid lipsticks. Die tijden zijn voorbij. Daarnaast is Great Beauty Bar een officiële reseller van Anastasia! Dat is dus gewoon betrouwbaar. Je moet tegenwoordig voorzichtig zijn, maar hier hoef je je niet druk om te maken. Dat scheelt!

 

https://www.greatbeautybar.nl/media/wysiwyg/glow-kit-dream-banner-nl1.png

 

Nog een nieuwtje: de Liquid Lipsticks van Anastasia Beverly Hills zijn vanaf half juli ook te koop in Hudson’s Bay! Zo kun je alle mooie kleuren eens in het echt bewonderen voordat je een aankoop doet. Ik wacht met smart.

Ten slotte doet Great Beauty Bar ons nóg een groot plezier: verzending is gratis! Je betaalt dus voor de producten en hebt daarbij 0 extra kosten. Binnenlands heb je sowieso al nooit douanekosten en bij deze winkel belandt je pakketje nu ook nog eens gratis bij je thuis. Binnen een paar dagen, want je hoeft niet meer te wachten tot je bestelling een halve wereldreis heeft gemaakt. Heerlijk is dat. Ik houd ervan. 

Er lijkt niet veel anders op te zitten dan maar gewoon eens een bestelling te plaatsen. Omdat het kan. Het enige wat lastig zal worden is om een keuze te maken tussen al dat moois. De nieuwe ‘Dream’ Glow Kit is er zelfs al te koop. Één van de grootste schoonheden van Anastasia Beverly Hills! Als je nog niet helemaal overtuigd bent kun je ook nog de reviews van de Matte Lipsticks, het Modern Renaissance palette en de Glow Kit lezen. Er is genoeg te bekijken!

Ben jij ook zo blij dat het hele Anastasia Beverly Hills assortiment nu in Nederland te koop is?