Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance | review & look

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance | review

Van alle mooie nieuwe make-up items van de laatste tijd stond deze wel het hoogst op m’n lijstje: het ABH Modern Renaissance palette. Omdat ik fan ben van Anastasia Beverly Hills producten, omdat het eruit ziet als een prachtig product en omdat de kleuren preciés zijn wat ik prachtig vind.

 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review

 

Dit is dus het palette als ‘ie dicht zit. Ik dacht eerst dat het een normaal doosje was, maar de buitenkant is van een soort vilt of fluweel. Het is in ieder geval lekker zacht, en vind het een mooi classy uiterlijk hebben.

Ik heb dit palette trouwens via Shipito besteld, dat scheelt verzend- en douanekosten. Vind ik wel fijn. Ik heb ‘m gewoon op de site van Anastasia besteld, waar die $42 dollar kost.

 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review

 
Dit zijn de kleuren die erin zitten, en dit is ook wat mij zo erg aansprak aan dit palette: de kleuren. Super warme kleuren: rood, bruin en alles wat er tussenin zit.  Alsof ik nog niet geobsedeerd genoeg was met rode oogschaduw de laatste tijd. Echt, als ik zelf een palette mocht ontwerpen had het er waarschijnlijk ongeveer zo uitgezien, qua kleuren.

Ik ben van Anastasia wel goede kwaliteit gewend, dus mijn verwachtingen waren ook best hoog. De swatches liegen er niet om.

 

ABH modern renaissance swatches

 

Stuk voor stuk dus enorm goed gepigmenteerde kleuren. Zo kun je ook zien hoe de kleuren op de huid uitpakken, in zo’n doosje oogt het altijd net eventjes anders. Hoe vaker ik naar de kleuren kijk, des te meer verliefd ik word.
Sommige kleuren hebben een beetje fall-out, maar het zijn geen poederige kleuren. Ze voelen allemaal erg zacht aan en ook bij het aanbrengen werken ze fijn.

Want ik heb er natuurlijk ook een look bij gemaakt! Dat hoort erbij, vind ik. En ik vind het gewoon leuk.

 

ABH modern renaissance look make-up

 

Dit is een close-up van de ooglook. En dit is waarom ik van dit palette houd. De kleuren blenden en mengen goed met elkaar, maar zwakken niet af en vallen niet weg door het blenden. Dit is echt een oogschaduw palette van hoge kwaliteit.

 

Anastasia Beverly Hills New Renaissance review

ABH new renaissance look

 

Nog even full face foto’s erbij, voor de leuk. Om te zien hoe het in combinatie met de rest van de make-up staat.

Wat vind jij van deze kleuren?