Anastasia beverly hills aurora glow kit review

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit | Review & look

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit | Review & look

 

Ik kon het weer eens niet laten liggen, de nieuwste Glow Kit van Anastasia Beverly Hills: Aurora. Daar hoort natuurlijk een review bij. Op de één of andere manier moést ik ‘m hebben, dus is ‘ie er gekomen. Als je je bedenkt dat ik eigenlijk élke Glow Kit van Anastasia Beverly Hills wil, en er maar 3 heb, valt het eigenlijk nog wel mee. Maar goed, first things first: de review van Aurora.

 

Anastasia beverly hills aurora glow kit review

 

Ik heb Aurora besteld van de Britse webshop van Anastasia Beverly Hills. Super chill, want ik heb geen verzendkosten of douanekosten betaald, en als klapper op de vuurpijl was ‘ie al na 2 dagen in huis! Dat vond ik nou écht verbazingwekkend snel. Hoe is het mogelijk? Daar kunnen andere buitenlandse webwinkels nog wat van leren. Hij kostte me 39 pond, wat met de huidige wisselkoers €46 was geworden. Maar dat waren dan ook m’n enige kosten.

Zoals je kan zien is het palette precies het zelfde formaat als de eerdere Moonchild Glow Kit. Aurora heeft natuurlijk wél andere kleuren highlighters, en heeft een paarse verpakking in plaats van een blauwe.

Nadat Aurora binnen is gekomen heb ik zo snel mogelijk foto’s gemaakt zodat ik lekker swatches kon maken.

 

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit Swatches

 

Zoals je kan zien zijn dit de kleuren. De highlighters in de ‘aparte’ Glow Kits, Aurora en Moonchild, hebben volgens mij dezelfde formule. Er zitten ook heel erg fijne glitters door de highlighters heen, iets wat ik met m’n Glow Kit ‘That Glow’ dan weer niet heb. Eigenlijk valt het wel mee hoe opvallend de kleuren zijn: alleen Spectra (paars) en Orion (blauw) zijn heel opvallend. De rest valt eigenlijk wel mee en kan je best in een dagelijkse look verwerken.

De poedertjes zijn zacht, gepigmenteerd en een beetje poederig. Ik heb liever dat een highlighter meer aan de poederige kant is dan dat ‘ie zo vast is dat je niks op je kwast krijgt. De formule ben ik in ieder geval dik tevreden mee.

En toen. Ging ik m’n bakkes plamuren.

 

anastasia aurora glow kit look

 

En dit is wat eruit is gekomen! Orion, de blauwe kleur, heb ik in m’n ooglook verwerkt, al zie je dat niet zo goed. Helia (linksonder in Aurora) heb ik in de ooghoekjes gedaan, die kun je wél zien. Spectra, de paarse kleur, zit over m’n lipstick heen. Tot slot heb ik Eclipse (linksboven in Aurora) bovenop m’n jukbeenderen gebruikt, voor een mooie opvallende glow. In een niet al te gekke kleur.

Zoals je op de foto kan zien blenden de kleuren mooi, maar bouwen ze ook goed op. Ze brengen in één keer sterk aan, maar niet té sterk. Je kan alles mooi blenden, maar ook subtiel aanbrengen als je een beetje voorzichtig doet, en niet -zoals ik- als een crazy lady tekeer gaat met je highlighter kwast.

Al met al een mooi palette!

 

Heb jij de Aurora Glow Kit van Anastasia al op het oog, of misschien zelfs gekocht?