Make-up favorieten | Mijn holy grails!

Er is zo veel make-up om van te houden, maar ze kunnen helaas niet allemaal favorietjes zijn. Sommige producten zijn gewoon net dat stukje makkelijker om mee te werken en van te houden. Hier vertel ik wat mijn absolute favorieten zijn en waarom.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Dit is echt m’n favoriete-nummer-1-super-all-star product. Ook 1 van de weinige producten die ik echt élke dag gebruik. Ik draag namelijk niet elke dag een full-face make-up look, ain’t nobody got time for that. Wenkies doe ik dan wél elke dag, en bijna altijd met deze dipbrow pomade. (Als ik ga zwemmen o.i.d. gebruik ik namelijk Wunderbrow.)

Ja, er zijn een heeeeeleboel vergelijkbare producten op de markt. Pomades en browgels van andere merken. Hoewel daar ook hele goede tussen zitten blijft deze voor mij een topper. Het aanbrengen werkt fijn en hij blijft ook het langste zitten. Het is gewoon voor mij het perfecte wenkbrauwproduct.

 

https://www.instagram.com/p/BacNoQkjBCS/?taken-by=matteshimmer

 

L’oreal Infallible Pro Glow foundation

Voor m’n droge huidje vind ik dit echt de beste foundation ooit. Medium dekking, oxideert niet, blijft netjes zitten en geeft een mooi effect. Meer kan ik niet wensen van een foundation. Hij is inderdaad niet in Nederland te koop; ik bestel ‘m bij Walmart en laat ‘m naar Nederland bezorgen via Shipito. Kost wat moeite maar dan heb je ook wat.

Anastasia Beverly Hills Lipsticks

Als we het over matte huls lipsticks hebben zijn MAC lipsticks voor lange tijd m’n favoriet geweest. Totdat Anastasia eerder dit jaar huls lipsticks uitbracht! Ze zijn eigenlijk heel vergelijkbaar met MAC lipsticks, maar doordat ze egaler slijten dan MAC (alle lipsticks slijten uiteindelijk, hoe goed ze ook zijn) vind ik ze net iets fijner.

Op het gebied van liquid lipsticks is Anastasia ook heel goed, maar domineert Jeffree Star Cosmetics toch wel mijn make-up collectie.

 

https://www.instagram.com/p/BYWWi6RjK-n/?taken-by=matteshimmer

 

Annytude nepwimpers

Ze zijn ontzettend mooi. Ze zijn kwalitatief. Ze zijn -rekening houdend met de prijsklasse- netjes geprijsd. Ik zie zo vaak nep wimpers van luxe merken voor €30 … dan scheelt het toch bijna de helft als je Annytude koopt. En ze gaan bessssst wel lang mee. Ik gebruik voor al m’n Instagram foto’s sowieso altijd Annytude.

Colourpop concealer

M’n enige favoriet waarvan er geen review op m’n blog staat, schandalig! Ik twijfelde om ‘m bij m’n favorieten te zetten, omdat ik er wisselende berichten over hoor. Anderen vinden ‘m vaak niet slecht, maar ook niet ZO goed als ik dat vind. Ik vind ‘m eigenlijk heel vergelijkbaar met de NARS concealer die ik heb, behalve dan dat ‘ie ongeveer 70% goedkoper is. (Kan niet rekenen, pin me er niet op vast. Scheelt iig veel.)  Daarbij gebruik ik ‘m elke dag en ben ik alweer aan een nieuwe toe. Ik vind ‘m geweldig.

 

Welke producten zijn jouw absolute favorieten?