wunderbrow review

Wunderbrow review | Waterproof, veegproof & on fleek wenkbrauwen

Wunderbrow review

De wondere wereld van Wunderbrow noem ik het. Want ik had eerst helemaal niet gedacht dat er een wenkbrauwproduct is dat zó goed blijft zitten. Ik laat het zien!

 

wunderbrow review

 

Pas geleden kreeg ik een mailtje van Wunderbrow, of ik hun producten wilde testen om er voor Instagram wat foto’s van te maken. Prima! Ik was wel benieuwd naar de spulletjes. In eerste instantie is me ook niet gevraagd om een blog artikel te maken, maar mijn bevindingen vond ik zo fijn dat ik ze wel heel graag wil delen! Daarom deze Wunderbrow review.

 

wunderbrow review

 

Wunderbrow ziet er dus zo uit. Het is een bijna vloeibaar spulletje, je ziet het al op het kwastje zitten. Ik heb er ook een Wunder2 kwastje bij gekregen, wat een gewoon wenkbrauwkwastje is. Ik raad je aan om een wenkbrauwkwastje te gebruiken in plaats van het applicator-kwastje. Met een gewoon wenkbrauwkwastje kan je veel netter en preciezer werken.

 

 

wunderbrow review swatches

 

Je ziet hier beter hoe de substantie is. Best wel vloeibaar. Maar onderschat het niet; het droogt heel ‘hard’ op. Je krijgt het er echt niet meer zomaar vanaf.

Enige puntje dat ik wat minder vind: dit zijn de 2 donkerste kleuren die ze hebben. Zoals je ziet is er een heel groot verschil tussen de donkerste en de op één na donkerste kleur.

 

wunderbrow review

 

Hoe ik het gebruikt heb: eerst met een wenkbrauwkwastje m’n wenkbrauw gevormd en ingekleurd. Bij de aanzet wil ik het wat lichter hebben, dus dan gebruik ik iets minder Wunderbrow en veeg ik het wat meer uit. Op de plekken waar ik het echt goed dekkend wil hebben breng ik iets meer aan.

Dan is het nog nat; als je foutjes maakt kun je dat met een wattenstaafje bijwerken. Het duurt ongeveer een paar minuutjes voordat Wunderbrow is opgedroogd.

 

wunderbrow review

 

En dan gaat het echt nergens meer heen. Op m’n Snapchat had ik ook al laten zien dat m’n wenkbrauwen nog perfect zaten nadat ik uit de douche kwam. En daarom vind ik dit zo fijn! Als je over je wenkbrauwen veegt; het blijft zitten. Ga je douchen? Het blijft zitten. Regenbui? Het blijft zitten. Ik durf hiermee wel een dagje naar een zwemparadijs te gaan. En ik kan dan ook nog eens wenkbrauwen hebben.

Want ook al houd ik van Dipbrow van Anastasia Beverly Hills, dat kan wel een klein buitje aan, maar blijft niet zó perfect zitten. Als je het eraf wilt halen moet je trouwens wel redelijk boenen. Met een make-up remover op oliebasis gaat het het beste.

 

wunderbrow review

 

Conclusie: Wunderbrow is de beste vriend van iedereen die Nederlandse regen, een dagje zwembad of een paar dagen op vakantie wil trotseren mét fantastische fleeky wenkbrauwen. Die nergens heen gaan.

Het mag dan wel €30 kosten, maar ik vind het het -met mijn wenkbrauwbehoeftes zeker- waard. Als ik het niet gekregen had, had ik het zeker gekocht, wetende dat het zo goed blijft zitten.

Je kan Wunderbrow hier kopen en de Facebookpagina vind je hier.

 

Had jij wel eens van Wunderbrow gehoord?