The best of Matte & Shimmer 2016 | favoriete make-up looks!

Zo vlak voor het nieuwe jaar is het leuk om terug te blikken, toch? In 2016 heb ik aardig wat make-up looks gemaakt, en daar zitten ook favorietjes bij. Ik zet ze nog even op een rijtje. Welke is jouw favoriet?

 

makeuppp

 

Ik zou niet eens uit willen rekenen hoeveel euro ik per jaar aan make-up gebruik of koop. Denk dat ik daar heel verdrietig van word en m’n vriend me slaag gaat geven. Wél leuk om te bekijken wat ik dit jaar allemaal aan looks heb gemaakt.

 

Urban Decay Full Spectrum review

 

Dit vind ik toch wel een van de mooiste foto’s van mezelf, van alle foto’s die rondslingeren op het wereldwijde web. Deze make-up look heb ik gemaakt met het Urban Decay Full Spectrum palette. Een erg kleurige look, die ik op de een of andere manier toch nog wel soort van draagbaar vind. Op m’n lippen heb ik ook een 2016 favorietje: Androgyny van Jeffree Star Cosmetics. Pretty, pretty, al zeg ik het zelf.

 

Saw doll makeup

 

De allereerste keer ooit dat ik een Halloween make-up look heb gemaakt. Helemaal voor een eerste poging ben ik best wel tevreden, en de foto’s vind ik ook best wel tof geworden. Dit is er eentje voor in het portfolio. Echt weer eens helemaal iets anders. Niet zo draagbaar voor naar school. Maak je onderweg kindjes bang enzo. Weet ook niet hoe blij je leraar of baas hiervan wordt.

 

zeemeermin mermaid makeup wig

 

Eerste keer dat ik een pruik droeg! Dit is nog steeds de enige pruik die ik heb, maar ik vind het wél een heel mooie. M’n eigen haar is te zwak om te gaan verven, dan breekt het vanzelf af. Af en toe een pruikje op is dan een betere optie. Hij gaat erg goed samen met de mermaid-look waarvoor ik met deze make-up look gegaan ben. Zou ik zo naar school gaan? Misschien. Als ik een gekke bui en veel te veel tijd heb.

 

make-up blog

 

Gewoon een frisse, beetje zomerse neutrale make-up look! Toch vind ik ‘m erg mooi gelukt hier. Goed op het plaatje gekomen. Lekker draagbaar. Want een beetje neutraal mag ook wel eens. Voor de zomer vind ik de blazer die je op deze foto nog net kan zien ook echt heel mooi. Lekker koraal kleurtje.

 

img_8924

 

En vanzelfsprekend is dit de allermooiste, meest charmante en meest woest aantrekkelijke foto van mij die er in heel 2016 is gemaakt. Ik nomineer deze foto ook voor de omslag van m’n autobiografie.

 

Welke make-up look vind je het mooist? Heb je een favoriete make-up look van jezelf of van een ander? Laat het zien!