Urban Decay Full Spectrum review

Urban Decay Full Spectrum palette | review

Urban Decay Full Spectrum eyeshadow palette review

 

Zodra ik zag dat Urban Decay het Full Spectrum palette uit ging brengen, wist ik dat ik ‘m moest hebben. Dit palette heeft letterlijk alle kleuren van de regenboog, wie wil dat nou niet? Ik wel in ieder geval. Zodra het palette binnen was gekomen stond ik te popelen om ‘m te gebruiken, dus hier is de review van het Urban Decay Full Spectrum palette.

 

Urban Decay Full Spectrum review

 

Ik wist al dat het palette een paar weken terug in Amerika in de verkoop was gegaan, maar ik zat geduldig te wachten tot ‘ie bij de ICI Paris XL te koop zou komen. Ergens had ik vernomen dat dat eind november zou zijn, dus het zou nog eventjes duren. Toen ik nietsvermoedend zat te nachtsurfen en opeens ontdekte dat het Urban Decay Full Spectrum palette bij Feelunique te bestellen was, heb ik letterlijk midden in de nacht m’n pasje gezocht en deze beauty direct besteld. Internet was mega langzaam, dus het was ook nog eens een zenuwslopende struggle.

 

Urban Decay Full Spectrum review

 

Een week later had ik ‘m opeens in huis! Ik denk dat er op de achtergrond engeltjes aan het zingen waren toen ik de doos uitpakte. Het is echt een prachtplaatje. Ik zou er bijna een traantje van geluk om laten. Ja, zo erg houd ik van mooie verpakkingen.

Maar goed, genoeg geklets. Laten we eens naar al die prachtige kleurtjes gaan kijken.

 

Urban Decay Full Spectrum review

 

Zoals ik al zei, alle kleuren van de regenboog. Verschillende finishes, van matte tot glitter. Groen, geel, paars, blauw, en alles er tussenin: zodra je het palette openmaakt kijken al deze kleuren je met veel blijheid aan. Zo voelt het tenminste.

Daar wil ik natuurlijk meteen met m’n worstenvingertjes aan gaan zitten. Ziehier, de swatches!

 

Urban Decay Full Spectrum review

 

Vooral de matte kleuren zijn oogverblindend sterk van kleur. Stuk voor stuk echt prachtkleuren die enorm fel op m’n huid naar voren komen. De matte kleuren zijn nét iets extreem feller en voelen wat zachter aan dan de kleuren die glitters hebben, maar geen enkele kleur stelt me teleur.

En toen ging ik een make-up look maken met dit palette. Voor het eerst heb ik echt ontzettend lang voor de spiegel zitten twijfelen welke kleuren ik nou zou gaan gebruiken. Want ik wil ze allemaal gebruiken! Maarja, 21 kleuren op m’n oog, dat wordt een beetje overdreven.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een look die wel wat van de felle kleuren bevat, maar voor mijn doen nog wel draagbaar is, als je een keertje uit gaat. En ook kleurtjes die een beetje bij het seizoen passen. Ik heb wél al ontzettend veel inspiratie voor zomer looks!

 

Urban Decay Full Spectrum review

 

Urban Decay Full Spectrum review

 

Conclusie: het Urban Decay Full Spectrum palette is geweldig! De droom van iedereen die van kleurtjes houdt. Qua prijs is het wel een investering, zo rond de €55. Maar hee, dan heb je letterlijk alle kleuren van de regenboog, in prachtige kwaliteit. Een palette voor alle seizoenen!

Het enige nadeel is misschien dat je dan een excuus minder hebt om nieuwe palettes te kopen, omdat je alle kleuren al hebt met het Full Spectrum palette.

 

Zijn al deze kleurtjes iets voor jou?