Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick | review

Androgyny Jeffree Star Cosmetics

Eindelijk heb ik ‘m: Androgyny Jeffree Star Cosmetics. Androgyny is de naam van de kleur, Het merk is van Jeffree Star. Misschien niet het meest bekende merk, en ook niet heel goed verkrijgbaar in Nederland, maar dit is echt een prachtige velour liquid lipstick. Ik  heb ‘m besteld bij Cocktail cosmetics, helaas was ‘ie heel erg snel uitverkocht. Wanneer hij weer bijgevuld wordt weet ik helaas niet.

Het was eind vorig jaar een limited edition kleur, wegens het enorme succes sinds kort in het vaste assortiment belandt! Ik heb zo snel mogelijk m’n slag geslagen, en net op tijd; 5 minuten na mijn bestelling geplaatst te hebben was hij wederom uitverkocht. Ik ga hem gewoon laten zien! Mijn lieve instagram volgers hebben al een sneak peek gehad.

Androgyny Jeffree Star Cosmetics

Dit is Androgyny in de verpakking. Het doosje ernaast. Heel vrolijk, en stijlvol! Vind het iets origineels hebben. Ik ben in ieder geval nu al fan. Dit product stond al een tijdje op m’n verlanglijstje, dus ik was sowieso al blij.

De Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star Cosmetics -dus ook deze- zijn diervriendelijk (cruelty free) en vegan. Ook een pluspunt, toch?

Ik ben gewoon vergeten een swatch te maken! Voor deze keer doe ik het zonder, omdat je een lipstick toch op je lippen doet in plaats van op je hand.
De foto’s zijn onder 3 verschillende lichtomstandigheden genomen, zodat je beter kunt zien hoe de kleur uitvalt.

Androgyny Jeffree Star Cosmetics
Androgyny Jeffree Star CosmeticsIMG_4896 (2)

Ik vind dit de beste kleur ooit. Hij is niet te nude, niet te paars, niet te bruin, niet te opvallend, niet te subtiel. Gewoon perfect. Ik ben echt zo blij met deze kleur. Het is dus een liquid lipstick en hij droogt helemaal matte op. Maar niet té droog, want ik vind hem heel fijn zitten, vooral voor een matte lipstick! Ik heb niet het gevoel dat je lippen er extra droog van worden. Natuurlijk is een lip scrub van te voren wel aan te raden.

Hij blijft zitten als een huis. Even serieus. Ik had ‘m s’morgens opgedaan (voor de foto’s) en ik hoefde ‘m pas s’avonds na de warme maaltijd bij te werken. Lunch, snacks, een glas drinken, sigaretten; hij overleeft het allemaal. (Ja, roken is slecht, maar om maar even te zeggen hé. Deze lipstick geeft dus gewoon niét af op een sigaret.)

IMG_4880 (2)

Androgyny Velour Liquid Lipstick van Jeffree Star Cosmetics is 14 pond bij Cocktailcosmetics. Met de huidige wisselkoers heb ik -met 4 pond verzendkosten erbij opgeteld- 26 euro betaald.

Kende je Jeffree Star Cosmetics al? Wat vind je van deze kleur?