Too Faced Grand Hotel Café review make-up

Make-up bestellen | betrouwbare groepsorders

Betrouwbare groepsorders

 

Sommige make-up is lastig te krijgen in Nederland. Er zijn verschillende manieren om die pracht en praal in huis te halen. Als je niet rechtstreeks kan bestellen, kan je bijvoorbeeld bestellen via Shipito. Maar als je dat te veel werk vindt, omslachtig of geen creditcard hebt of Paypal wil gebruiken is er nog een andere manier: meedoen met groepsorders! Matte & Shimmer organiseert die tegenwoordig ook zelf, klik hier.

Groepsorders werken als volgt: één persoon bestelt van een bepaald merk of een webshop, anderen kunnen zich aanmelden om mee te bestellen. Je geeft door wat je wil hebben, betaalt daarvoor (en voor de verzendkosten) en degene die gaat bestellen zorgt ervoor dat het bij jou op de deurmat belandt.

Daar komt een flinke scheut vertrouwen bij kijken. Er is al genoeg bedrog en zwendel in de wereld, dus in dit lijstje zet ik alleen personen neer waar ik zelf eens heb mee besteld en waar veel referenties van zijn. Om privacy een beetje te beschermen noem ik alleen voornamen en verwijs naar de Facebookgroepen waar je ze kan vinden.

 

Too Faced Grand Hotel Café review make-up

 

Keshia – The Beauty Lounge

Via lieve Keshia heb ik nu een paar keer mooie spulletjes mee besteld. Onder andere van Jouer Cosmetics en Jeffree Star Cosmetics. In deze groep worden -voornamelijk door haar- vaak groepsorders georganiseerd, van veel verschillende merken. Als je lid wordt van de groep kan je ook vragen naar een groepsorder van een bepaald merk.

Kleine opmerking: ze woont in België, waardoor de verzendkosten van BE naar NL iets hoger liggen dan binnen NL. Daar krijg je wél een betrouwbare mooie order voor terug.

 

Nikki – Colourpop Fanatics NL/BE

-Schaamteloze reclame alert- Nikki is ook druk bezig met mooie pressed glitters! Je kan een voorproefje van haar cosmetica vinden op de Laguna Cosmetics pagina.

Nikki heeft vóór de Shipito-periode heel veel Colourpop groepsorders georganiseerd, en organiseert nog steeds groepsorders. Niet alleen Colourpop. Een fantastische meid en hartstikke betrouwbaar.

Voor een Colourpop groepsorder kun je ook Kirsten V. in de Colourpop Fanatics NL/BE groep aanspreken.

 

colourpop review makeup

 

Lariesa & Anneloes – Dutch Makeup Lovers

Lariesa & Anneloes zijn allebei getalenteerde en make-up liefhebbende bloggers. Daarnaast organiseren ze af en toe een Sephora groepsorder. Dit laten ze dan in de groep weten. Als er genoeg vraag is naar een groepsorder zijn ze ook de gekste niet en kunnen er eentje organiseren. Ze organiseren wel minder vaak dan eerder genoemde dames, maar zijn zeker niet minder betrouwbaar.

 

En ten slotte: mezelf! Soort van, dan. Ik organiseer geen grote groepsorders, maar wanneer ik make-up uit Amerika bestel, bestel ik ook wel eens voor anderen mee. Als je iets wil mee bestellen kun je altijd even informeren of ik van plan ben bij dat merk of bij die webwinkel te gaan bestellen.

 

Alle bovengenoemde dames zijn écht betrouwbaar, op basis van eigen ervaring, contact en heel veel andere mensen en referenties. Heb je nog steeds twijfels? Kan je me altijd een berichtje sturen! Als iemand er niet bij staat betekent dat niet dat diegene onbetrouwbaar is; ik heb dan simpelweg niet genoeg ervaring met die persoon om die echt aan te raden op deze manier. Wees wel altijd voorzichtig!

 

Heb jij wel eens meegedaan met een groepsorder?