Groepsorders

Make-up groepsorders Nederland

Omdat sommige merken nog steeds lastig zijn om in Nederland te verkrijgen organiseert Matte & Shimmer make-up groepsorders!

Make-up groepsorder: Morphe, Colourpop, Kylie Cosmetics, Dose of Colors, Tarte & nog meer

Dit is een greep uit de lijst merken die besteld kunnen worden. De groepsorders die worden georganiseerd zijn afhankelijk van nieuwe releases en waar de meeste vraag naar is. Dit hoeft dus niet per se een van de merken uit het bovenstaande rijtje te zijn. Als er een paar mensen mee hetzelfde merk willen en dat aangeven is dat ook voldoende om een groepsorder te starten.

Hoe werkt een make-up groepsorder?

Je kan je aanmelden bij de Matte & Shimmer make-up groepsorder Facebookgroep. Hier staat in het vastgezette bericht de belangrijkste en algemene informatie. Lees dit bericht svp goed door, want het is vooral voor jezelf belangrijke informatie. Elke keer dat er een groepsorder voor een specifiek merk komt wordt daar een apart bericht voor aangemaakt. In dat aparte bericht staat ook de belangrijkste informatie voor die order.

Je betaalt voor de producten, verzending naar Nederland en verzending van Nederland naar jouw adres. Als er bij een bepaalde groepsorder iets afwijkt wordt dit ook duidelijk aangegeven.

 

make-up groepsorder nederland colourpop morphe kylie tarte

 

Wat verzending betreft maak ik in de meeste gevallen gebruik van Shipito. Als bij een uitzondering een andere manier goedkoper is maak ik daar gebruik van.

Als je meer informatie wil kun je natuurlijk altijd vragen stellen! Je kan lid worden van de groep en daar je vraag stellen, of mij benaderen via social media. Ten slotte kan je ook een mailtje naar matteandshimmer.nl@gmail.com sturen.

Als je in Belgiƫ woont kun je uiteraard ook meedoen met de make-up groepsorders, maar houd er dan wel rekening mee dat de verzendkosten van NL naar BE anders zijn dan binnen Nederland. (Ook zijn er dames uit Belgiƫ die ook groepsorders doen, daar kan ik je ook naar doorverwijzen.)

>> Matte & Shimmer make-up groepsorder Facebook groep <<