anastasia modern renaissance dupe

Kwalitatieve dupes | Modern Renaissance & Chocolate Bar palette

Kwalitatieve dupes | Modern Renaissance & Chocolate Bar palette

Sommige palettes zijn ontzettend mooi, maar net zo duur als dat ze mooi zijn. Hoe mooi het ook zou zijn, kan niet iedereen zich altijd het nieuwste palette veroorloven. Een dupe, een product dat er sterk op lijkt, is dan een goede optie. In dit artikel laat ik van het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette & (Semi-Sweet) Chocolate Bar van Too Faced mooie dupes zien. Die niet alleen stukken goedkoper zijn, maar ook echt kwalitatief.

 

anastasia modern renaissance dupe

 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance | Makeup Revolution New-trals vs Neutrals

Sommige mensen houden wel van Makeup Revolution, sommigen wat minder. Maar dít palette van Makeup Revolution is écht de moeite waard. Ik denk echt dat dit 1 van hun beste palettes is.

 

newtrals vs neutrals review dupe anastasia

 

Hier zie je de kleuren van de palettes naast elkaar. Zoals je ziet zijn niet alle kleuren hetzelfde, maar beide palettes hebben een paar mooie warme tinten, rode kleurtjes er tussendoor en nog wat extra’s. En nu komt het schokkende gedeelte: de swatches.

 

anastasia vs makeup revolution dupe

 

De bovenste rij swatches komt uit het Modern Renaissance palette, de onderste rij komt uit New-trals vs Neutrals palette. Ten eerste zijn allebei de palettes echt ontzettend goed gepigmenteerd. Ik gebruik ze allebei regelmatig en de kleuren uit beide palettes zijn echt van hoge kwaliteit.

Als je dus op zoek was naar de kleuren van het Modern Renaissance palette, of gewoon op zoek bent naar een palette met warme kleuren en rode kleuren, vind ik het Makeup Revolution New-trals vs. Neutrals palette echt een dikke aanrader.

 

Too Faced (Semi-Sweet) Chocolate Bar | I Heart Makeup I Heart Chocolate palette

Ik weet nog goed toen ik door Kruidvat liep en voor het eerst het I Heart Chocolate palette zag. Toen had ik nog niet de echte, die van Too Faced, en ik dacht meteen: voor die 8 euro kan dat nooit even goed zijn. Maar toch eentje kopen.

Nu zit ik hier, een tijd later, en heb ik ze allebei. Ik moet er wel even bij zeggen dat ik de Semi-Sweet Chocolate Bar heb en de ‘gewone’ variant van het I Heart Chocolate palette. Er is ook een Semi-Sweet variant van de I Heart Makeup palettes, en dan komen alle kleuren dus bijna exact overeen. Omdat ik nu verschillende varianten heb kan ik minder kleuren vergelijken. De kwaliteit kan ik natuurlijk wel gewoon vergelijken.

 

chocolate bar dupe I heart makeup

 

De bovenste rij swatches is van het palette van Too Faced. De onderste rij komt uit het I Heart Makeup palette. Zoals je ziet zijn de swatches kwalitatief gezien bijna gelijk aan elkaar. Uit beide palettes komen echt heel mooie sterke kleuren, ook wanneer je ermee aan het werk bent. Het Too Faced palette heeft trouwens wel echt die chocoladegeur, en het I Heart Makeup palette niet zo.

9 van de 10 keer is het zo, en dat zie je in dit artikel ook maar weer: 9 van de 10 keer is er een heel mooie dupe op de markt, wat een hoop geld kan schelen. Zelf vind ik het ook gewoon heel mooi om het origineel te hebben, dus zal ik zelf zo vaak mogelijk daarvoor gaan. Maar er zijn altijd meer opties!

Kende jij deze dupes al?