de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar | review & look

Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

Al een tijdje aasde ik op één van de prachtige palettes van het merk Too Faced. Eindelijk heb ik er eentje in mijn bezit, en die laat ik zien: de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review.

Naast de Semi-Sweet Chocolate Bar is er van Too Faced ook nog de reguliere Chocolate Bar, en tegenwoordig ook het Peach Palette. Too Faced produceert natuurlijk veel meer mooie producten en palettes, maar deze 3 lijken qua ontwerp het meest op elkaar.

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

Producten van Too Faced zijn was lastiger om aan te komen, omdat ze niet in Nederland zelf te koop zijn. Va sites als Beautybay en Sephora kun je er toch redelijk eenvoudig aan komen.
Ik heb mijn Semi-Sweet Chocolate Bar gekregen als cadeautje van mijn lieve broer, die deze in Spanje voor me heeft gehaald. Hoe geweldig cadeau is dat?

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

Als je het palette openmaakt komen niet alleen deze prachtige kleuren, maar ook een heerlijke geur je tegemoet. Want ja, het Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar palette ziet er niet alleen uit als chocola, maar ruikt er ook naar. Heerlijk.

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

De kleuren in dit palette neigen allemaal naar nude tinten, behalve Blueberry Swirl. Glitter en metallic worden afgewisseld met matte kleuren, en de highlight kleuren zitten in een extra groot vakje. Ik gebruik highlight kleuren ook meer, dus dat is erg handig. Slim bedacht van Too Faced.

Van de namen die deze kleuren hebben krijg ik trouwens meteen trek. Caramel, Bon Bon, Nougat …

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

De swatches van dit palette. Zoals je kunt zien is de kwaliteit van dit palette meer dan dik in orde! De kleuren zijn niet alleen sterk, maar ook nog eens ontzettend zacht. Het is lastig om uit te leggen hoe poeder zacht aan kan voelen, maar dat doet deze oogschaduw dus wel. Je merkt écht dat je een product van hoge kwaliteit in handen hebt.

 

Zoals beloofd en zoals altijd; de look gemaakt met het de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar palette!

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

Met deze kleuren niet zo gek dat het een nude look is geworden. Voor deze look heb ik vooral de kleuren Peanut Butter, Bon Bon en Truffled gebruikt. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, en ik weet zeker dat ik dit palette vaak ga gebruiken, dus jullie zullen hier nog meer van terugzien.

Heb jij een product van Too Faced?