roze keuken tips producten

Met deze roze keukenspullen maak je een roze droomkeuken!

Ook al word ik steeds ouder, een schattige roze keuken blijft alsnog mijn droomkeuken. Is dat bij jou ook het geval? Met deze roze keukenspulletjes tover je jouw keuken om in een echt roze paradijsje.

Roze keukenapparaten van Smeg

Je moet er wat voor over hebben om apparaten van Smeg te komen, ze zijn namelijk aan de prijzige kant. Je eindigt aan de andere kant wél met ontzettend schattige, roze keukenapparaten! Als het budget het toe laat, zijn dit echte aanwinsten voor de perfecte roze keuken.

No Title

No Description

Het is niet zó duur dat het op Louis Vuitton niveau zit, maar een blender voor €200 en een waterkoker voor €150 vind ik wel duur. Je vindt de roze keukenapparaten van Smeg o.a. bij Coolblue en de Bijenkorf.

Goedkope roze keukenset

Laten we die financiële horror maar van ons af schudden met een budgetvriendelijke tip voor: deze goedkope roze keukenset! Hij is bij AliExpress te koop, en je kunt zelf kiezen hoe uitgebreide set je neemt – of zelfs losse lepels kopen.

No Title

No Description

Ik heb zelf die van €16 gekocht, en hij staat ontzettend schattig! Sorry als je het gemist hebt, maar ik heb de set wel op mijn Instagram stories geshowed.

Roze servies

Servies zie je eigenlijk alleen als je doorzichtige kastjes hebt, of als vieze vaat in de gootsteen staat… Maar dan is je vuile vaat wél roze! Geeft toch net wat meer motivatie om de afwas te doen. Een heel klein beetje dan.

Er is eigenlijk best wel veel roze servies te vinden, ook bij grote ketens zoals de Hema, Ikea, Xenos en Bijenkorf. Type het voor de gein maar eens in bij Google.

No Title

No Description

Roze, marmeren kleeffolie voor de kastjes

Je keuken een make-over geven zonder een fortuin uit te geven? Ik introduceer: plakfolie! Je kan het over elk schoon, glad oppervlak plakken, en dat geldt dus ook voor keukenkastjes. Om een leuk voorbeeldje te geven heb ik deze roze, marmeren plakfolie gevonden.

No Title

No Description

Extra tip: doe de plakfolie niet over je keukenblad, daar beschadigt het te snel.

Roze pannen

Wil je tijdens het koken een tijdelijke boost van extra roze? Roze pannen zijn je nieuwe beste vriend. Als je even ‘roze pan’ intypt bij Bol.com, vind je er al snel een hele hoop. Meer dan genoeg om uit te kiezen!

No Title

No Description

Zou jij een compleet roze keuken willen?