jeffree star koopt nieuwe villa14 miljoen

Jeffree Star koopt huis van $14,6 miljoen: dit is ‘m

Dat het succes van Jeffree Star alleen maar blijft groeien dacht ik al, maar dit monster van een villa is nog eens een dikke bevestiging. Alle liquid lipstick, palettes en andere make-up die we van Jeffree Star Cosmetics hebben gekocht hebben hem geen kwaad gedaan. Hier het nieuwe huis van Jeffree Star.

Over het nieuwe huis van Jeffree Star

Het is een flinke aankoop geweest: voor de nieuwe villa heeft Jeffree $14,6 miljoen over de balk gesmeten. Wat ‘ie daarvoor terug krijgt? Bijna 20.000 vierkante meter, 8 slaapkamers, 13 badkamers, 2 gastverblijven, een fitnessruimte, een dikke tuin met zwembad en zelfs een lift en bioscoop. Het is me wat.

Hij hoeft al die kamers trouwens niet alleen te vullen: zijn vriend en lieftallige hondjes, maar ook zijn assistentes, familieleden en bodyguards gaan in het huis wonen.

Ziehier foto’s van het nieuwe huis van Jeffree Star.

jeffree star koopt nieuwe villa14 miljoen

Het nieuwe huis van Jeffree Star

Eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd naar alle badkamers, die heb ik nog niet gezien. En natuurlijk hoe de main bedroom eruit gaan zien. En hoe zijn nieuwe inloopkast eruit gaat zien. Zou hij opnieuw een vault laten bouwen?

Voor wie nog niet op de hoogte was van de vault: in z’n oude huis had Jeffree een zwaar beveiligde mega inloopkast laten bouwen. Compleet in roze stijl en even sterk als een soort bunker. Mocht je dat toen niet meegekregen, maar toch wel benieuwd zijn, bekijk dan even deze video:

My Pink VAULT Closet Tour

HEY EVERYONE… Welcome BACK to my channel! Today I’m finally uploading one of my most requested videos, my pink vault closet tour!!!! I started construction…

Zou het nieuwe huis een roze makeover krijgen?

Eerlijk is eerlijk, het is een prachtig stuk grond met zieke mansion. Als ik ergens over moet zeuren zou het alleen zijn dat de stijl van het interieur niet mijn smaak is. En dat ik het nooit zou kunnen betalen.

Ik ben echt benieuwd of hij die stijl wil behouden, of dat er flink getimmerd en geklust gaat worden tot het een waar roze droompaleis is. Ik hoop in ieder geval dat Jeffree veel woonplezier gaat hebben in zijn nieuwe huis!

Had jij het nieuwe $14,6 miljoen huis van Jeffree Star al gezien?

Posts created 897

4 gedachten over “Jeffree Star koopt huis van $14,6 miljoen: dit is ‘m

  1. Ik koop zelde iets van Jeffree star. Ik heb een highlighter en 3/4 lipproduct. Maar ik gebruik er maar 2 veel van. Ik vind het overdreven hoe iemand zich zo erg ‘uit’ in geld. Maak dat is in Amerika wel normaal. Maar doe mij liever Nikkitutorials. Ik hou meer van normaal. We weten wel dat Nikki veel geld heeft. Maar niet te koop mee loopt. Ik vind haar in ‘Nederlands’ op tv , heel normaal overkomen. Heerlijk!

  2. Heb je die laatste video van hem gezien? Daarin zegt hij doodleuk dat hij z’n vorige kast van een huis niet eens zou hoeven verkopen. Ik vind het echt knap hoe hij zichzelf zo opgewerkt heeft. En yep, er komt een nieuwe vault! Ik ben zooo benieuwd naar de house tours die er ongetwijfeld gaan komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven