jeffree star cosmetics alien palette review

Jeffree Star Cosmetics ALIEN palette | review & look

Jeffree Star Cosmetics Alien eyeshadow palette review

 

Stiekem ben ik een beetje een verzamelaar van Jeffree Star Cosmetics producten, en het Alien palette kon daar natuurlijk niet aan ontbreken. Het is ook wel een opvallend oogschaduw palette. Iets wat precies in mijn straatje past!

Dankzij mijn aasgiergevoelens vind ik make-up producten een plekje in mijn collectie wel wat sneller waard, maar presteert het Alien palette ook zoals je ervan zou verwachten? Of op z’n minst een beetje hopen?  We gaan het meemaken.

 

Het Jeffree Star Cosmetics Alien palette

Het begint al goed met een prijskaartje van zo’n €50. Wat krijg je daar voor terug? Een enorm oogschaduw palette in de vorm van een Alien hoofd. In het palette zit de oogschaduw en een grote spiegel en de Alien ogen aan de buitenkant zijn met een soort 3D hard plastic afgewerkt. Het is dus geen wegwerpspeelgoedje-kwaliteit. Het Alien hoofd is mega, zoals je misschien ook wel een beetje kan zien aan de vergelijking met het Anastasia palette op de foto’s hieronder.

 

jeffree star cosmetics alien palette review   Jeffree star cosmetics alien eyeshadow palette review

 

De swatches van het Alien palette zien er op zich ook goed uit, maar als ik één ding geleerd heb van make-up is het wel dat swatches lang niet alles zeggen. De matte kleuren voelen een beetje droog, de andere kleurtjes voelen eigenlijk heel smooth.

Nadat ik het palette eenmaal gekocht & in huis had, dacht ik eens, laat ik rondvragen wat anderen ervan vinden! De ervaringen waren zo wisselend -met enkele horror ervaringen- dat ik al bang werd om het te gaan gebruiken. Daarom heb ik alle moed bijeen geschraapt en in mijn ruggengraat gepropt om de Alien make-up look te gaan maken, zoals hieronder te zien is. Het was even spannend.

 

? A L I E N ? – – USED PRODUCTS: – @jeffreestar @jeffreestarcosmetics Alien eyeshadow palette Jeffree Star Cosmetic Velour Liquid Lipstick Karma & Venus Flytrap @limecrimemakeup Hi-Lite Unicorns palette & Wet Cherry Gloss Extra Poppon @plouise_makeup_academy eyeshadow base – – #jeffreestarcosmetics #jeffreestar #jsc #lovemakeup #beauty #makeup #mua #makeupartist #ootd #limecrime #makeuplover #instamakeup #makegirlz #fiercesociety #beauty #morphebabe #makeupartistsworldwide #featuremuas #featuring_mua #instabeauty #lipart #wakeupandmakeup #instamakeup #shimycatsmua #mua_underdogs #inssta_makeup #makeupartist #motd #fotd #dutchblogger #instabeauty #makeupforbarbies

355 Likes, 34 Comments – Mariska Rietveld (@matteshimmer) on Instagram: “? A L I E N ? – – USED PRODUCTS: – @jeffreestar @jeffreestarcosmetics Alien eyeshadow palette…”

Ja, ik ben trots op de look, maar dat terzijde. Hoe werkte het palette? Het viel me enorm mee! Door de mindere ervaringen van anderen was ik bang dat ik tegen problemen aan zou lopen tijdens het maken van de look, en het was al lastig genoeg om m’n wenkbrauwen weg te werken …

Ik heb zelf het palette probleemloos kunnen gebruiken. MAAR. Ik heb wel een dure & ‘natte’ oogschaduwbasis gebruikt -die van P. Louise- en ik heb het idee dat de uitkomst per techniek verschilt. Als je éérst de oogschaduw stapelt en daarna pas randen gaat blenden werkt dit palette beter dan bij het langzaam al blendend en opbouwend aanbrengen van de oogschaduw.

Omdat de matte oogschaduw kleuren zo droog voelen denk ik dat het ook geholpen heeft dat m’n oogschaduwbasis zo vochtig was. Dan kan het poeder van de oogschaduw zich beter hechten.

Conclusie

Het Jeffree Star Cosmetics Alien palette heeft voor mij eigenlijk heel fijn gewerkt, maar hij kan een beetje een gebruiksaanwijzing hebben. Een ideaal palette presteert gewoon goed onder allerlei verschillende omstandigheden, en het Alien palette deed dat bij mij wel, maar niet altijd en bij iedereen. Of je het Alien palette écht aan je make-up collectie toe wil voegen hangt dus een beetje af van je smaak in kleuren en gebruik. Uniek is ‘ie in ieder geval wel!

Heb jij het Jeffree Star Cosmetics Alien palette al eens geprobeerd?

 

 

 

Posts created 892

3 gedachten over “Jeffree Star Cosmetics ALIEN palette | review & look

  1. Ik heb nog nooit een Jeffree Star Cosmetics product geprobeerd dat ik niet fijn vond. Ik denk dat het er ook een beetje aan ligt hoe je er mee omgaat inderdaad. Ik vind je look in ieder geval prachtig geworden! Het palette zou ik zelf -gezien de kleuren- niet snel aanschaffen, puur omdat groen niet mijn kleur is haha. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven