Glamglow nieuwtjes en tips

Nieuwe GlamGlow skincare producten & hoe je die goedkoper kan proberen!

Iedereen die van luxe, unieke én fijn werkende skincare producten houdt zal zich -net als ik- aangetrokken voelen tot het merk GlamGlow. Onze vrienden bij GlamGlow zitten niet stil en hebben weer een paar nieuwe toppers uitgebracht! Hier lees je welke dat zijn. En hoe je dit merk voor een wat vriendelijkere prijs kunt uitproberen.

 

GlamGlow Moisture Trip

 

Een nieuwe Moisturizer van GlamGlow! Naast dat ‘ie natuurlijk goed hydrateert is deze specifieke moisturizer ook werkzaam tegen roodheden. Als je een normaal tot droge huid hebt die snel rood wordt is dit dus een geschikte basis voor onder je make-up. Of gewoon om de dag mee te beginnen.

 

GlamGlow Berryglow

Berryglow is een nieuw masker van GlamGlow. Er zijn al een aantal mooie GlamGlow maskers, maar dit specifieke exemplaar is gemaakt om je huid extra te voeden en te hydrateren. Voor een echte Glow boost! Zoals de productomschrijving ook wel zegt: als een smoothie voor je huid.

Tips om GlamGlow wat goedkoper te kunnen uitproberen

Een budget merk is GlamGlow helaas niet te noemen. De meeste fullsize items hebben dan ook een prijskaartje van rond de €50. Is dat het waard? De GlamGlow producten die ik zelf geprobeerd heb (verschillende maskers en de Glowstarter) gaan in ieder geval wel lang mee en werken erg fijn. Of dat het prijskaartje waard is ligt ook aan je eigen budgettering.

Gelukkig zijn er goedkopere manieren om de paradepaardjes van GlamGlow uit te proberen! Zo verkoopt Douglas van een aantal items een kleinere variant (rond de €15). Die gaan natuurlijk niet zo lang mee als een fullsize product, maar gaan wél lang genoeg mee om een goede mening te kunnen vormen. Ten slotte wacht ik zelf altijd netjes totdat er weer een 20% korting actie bij Douglas is. Scheelt ook weer.  Ten slotte wacht ik ook graag af tot ik voor m’n verjaardag of een feestdag Douglas cadeaubonnen heb kunnen innen. Zo alles bij elkaar is het dan toch een stuk beter te doen!

 

Heb jij wel eens een GlamGlow product uitgeprobeerd?