Glamglow Youthmud treatment review

Glamglow Youthmud review | een masker van 1 euro per gram?!

Glamglow Youthmud Treatment review

De Glamglow maskers hebben wel enige bekendheid in de beautywereld. Ook zijn ze niet erg goedkoop: je betaalt in principe €1 per gram product. Een potje van 50 gram kost namelijk €50. Daar vloeien wel hoge verwachtingen uit voort. Maakt het Glamglow Youthmud masker die verwachtingen waar?

 

Glamglow Youthmud treatment review

 

Cosmetica en beautyproducten maken altijd een heleboel beloftes. Ik snap eigenlijk niet waarom, want een product kan bijna nooit ál die beloftes waarmaken. Daarom kijk ik zelf liever gewoon naar wat het product concreet doet, en of ik dat de prijs waard vind.

Dit keer test ik dus de GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment. Ik had vaker foto’s van de potjes gezien, maar toen ik ‘m in de winkel vast had viel het formaat me al tegen. Ik had eigenlijk verwacht dat het potje wat groter zou zijn. Daarna bleek dus dat het potje net een half ons product bevat. Normaal gesproken zou ik denken, lik me bolle vessie, ik koop wel iets anders. Maar dit product wekt op de een of andere manier dat ‘hebben, hebben’ gevoel bij me op. Dus toen ben ik er toch voor gevallen.

 

glamglow youthmud treatment review

 

Ik had er eigenlijk een euromunt naast moeten leggen. Het is echt geen groot potje. Maar het spul dat erin zit schijnt bijna een magische werking te hebben. Het geeft in ieder geval een gevoel van luxe, om dit in je kast te hebben liggen. Maar daar kopen we het niet (alleen) voor.

Dit maskertje zou je een jeugdig strak en gezuiverd huidje moeten geven en heeft een tingling exfoliërende werking. Tingling is meestal cosmetica-taal voor ‘het gaat branden’. In het potje zit een grijs goedje met een soort zwarte stukjes erin.

 

glamglow review

 

Zo ziet het spulletje er dus uit. Ik heb hier waarschijnlijk gewoon een euro aan product over m’n hand uitgesmeerd. Gewoon om jullie te laten zien hoe het eruit ziet. Best wel lief van mij, toch?

Nou, vooruit ermee, hup op m’n bakkes.

 

img_3037

 

Ja, ik draag gewoon m’n wenkbrauwen wanneer ik een maskertje gebruik. Maar geen andere make-up, wees gerust.

Spanning en sensatie. Nadat ik het maskertje op m’n gezicht heb gesmeerd begint het wel te tintelen, inderdaad. Misschien een klein beetje branderig gevoel zelfs. Als je iemand bent die de verpakking niet leest, en niet wist dat dit zou gaan tintelen, zou je misschien gaan twijfelen of je er een beetje allergisch voor bent. Geen zorgen, het wordt niet heel erg of pijnlijk, en als het masker opdroogt trekt het gevoel ook weg.

Nadat ik de rit heb uitgezeten en 20 euro van m’n gezicht heb gespoeld ben ik eens grondig m’n gezicht gaan inspecteren. Eerst wat me opviel, is dat m’n huid wel echt veel strakker voelt! Je voelt dus ook echt een verschil. Van dichtbij heb ik ook wel structuur in m’n huid zitten, dat lijkt ook een stuk minder. Niet helemaal weg, maar wel minder. M’n huid voelt ook echt zacht.

Conclusie: hoewel een product eigenlijk nooit zo’n hoge prijs helemaal goed kan maken, is het wel een masker dat écht een merkbare werking heeft. Echte cosmetische wondermiddelen bestaan naar mijn idee niet, maar het maakt dus wel verschil.

Heb je een keer geld te veel, cadeaubonnen over of weet je niet wat je voor je verjaardag of Kerst moet vragen? Dan is dit wel een heel leuk spulletje om op je gezicht te smeren. Of ik het nou echt van m’n zuurverdiende centen elke paar maanden zou gaan kopen, dat is dan weer een andere vraag.

 

Heb jij een favoriet gezichtsmasker?

 

 

 

Posts created 897

29 gedachten over “Glamglow Youthmud review | een masker van 1 euro per gram?!

 1. Toen ik die swatch zag moest ik inderdaad denken hoeveel geld die waard was ? Ookal zou ik dit masker graag willen proberen, ik vind de packaging onhygienisch voor die prijs. De gezichtsmaskers van H&M Beauty gebruik ik graag, ze kosten maar €2.99 en je voelt en ziet ook onmiddelijk een verschil erna ?

 2. Fijn dat je er zo kritisch over bent! Het lijkt mij een leuk hebbeding, maar ik zou er zelf nooit 50 euro in willen steken (zegt degene die een oogcrème van 50 euro kocht die razendsnel op was en achteraf niet echt bleek te werken…). Maar moest ‘ie onder de kerstboom liggen, geen probleem 😀

 3. Wat een fijne en eerlijke review! Ik vraag me ook altijd af of zo’n maskers hun prijs waard zijn, want je spoelt inderdaad al snel 20 euro van je gezicht! 🙂 Mocht ik ooit de kans krijgen, wil ik hem wel proberen, maar ik ga zelf niet de volle pot neerleggen!

 4. Hahahaha, lik me vessie, dat zou ik ook denken :’) Het is echt veel geld ja. Ik geef dat persoonlijk liever aan een creme uit denk ik, doe je toch wat vaker mee. Maar net als jij ben ik hier wel onwijs nieuwsgierig naar!

 5. Ik heb er al verschillende maskers van gehad en vind ze best wel goed. Ik koop ze altijd rond de feestdagen in zo’n pakketjes, dan heb je meestal een fullsize en 2 andere kleintjes voor de prijs van de fullsize.

 6. Jeetje, €50 euro voor zo’n potje?! Ik stel voor dat we allemaal wat centjes naar je overmaken voor de swatch haha. Leuke review! Heel interessant, maar zou het geld er zelf echt niet voor over hebben.

  1. Hoi Sana, ik koop het altijd in de winkel of bestel het uit de VS! Dit masker is trouwens gewoon bij de Douglas te koop. Wat voor soort tips zou je graag zien? 🙂

   1. Lieve Mariska,
    Ik zou graag tips over hoe je een goede review over bijvoorbeeld ik ben bezig met een review over een W7 pallette maar hoe maak je nou een mooie make -up review?
    XXX
    Sana

    1. Als je zelf tips wilt kan je me ook een mailtje sturen, maar ik ga zeker kijken naar een artikeltje over tips voor bloggers 🙂

 7. Hmm ik weet het niet bij die maskers van glamglow. Aan de ene kant trekt het mij wel aan en aan de andere kant lees ik soms ook matige reviews. En dan dat bedrag…. Op dit moment gebruik ik graag een masker van Pai.

 8. Mariska ,
  Ik ga kijken of ik dat masker ga kopen,heel bedankt en ooh ja ik denk dat ik veel aan die tip heb in de VS is echt veel goedkoper
  Greetz
  Sana

 9. Hahaha heerlijk geschreven. Hopelijk heb je dat beetje op je hand daarna op je gezicht gesmeerd en niet afgespoeld?;-) Ik heb deze potjes ook wel zien staan en ze hebben inderdaad een hoog ‘hebben’ gehalte. Ik haal bij Douglas altijd hun eigen merk masker. Het enige wat ik wil dat een masker doet is hydrateren en dat doet die prima. Scheelt me weer 45 euro:-p

 10. 50 Euro voor maar 50 gram… ik weet niet of ik dat daarvoor over heb. Hij klinkt wel erg fijn en ze ziet ‘ie er ook uit. Gemixte gevoelens.
  Liefs,
  Elles

 11. Nope, ga ik niet uitgeven voor wat klei met houtskool erin, neem ik wel een goedkoper kleimasker en flikker er een Noritcapsule/tablet doorheen…stukken goedkoper hihihi

 12. Ik heb heel veel heerlijke maskers die ongeveer de helft van het bedrag kost en er zit ook meer in…hihi. Hmmmm ik denk dat ik liever dan een mooi make-up product koop. Wel lief dat je het voor ons hebt getest 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven