kylie cosmetics holiday collectie 2017

Alles over de Kylie Cosmetics Holiday collectie van 2017!

Kylie Cosmetics holiday collectie 2017

Ja, met alle kerst-make-up en holiday collecties van 2017 is Kylie Cosmetics er ook weer bij: 22 november wordt er een hele collectie uitgebracht! Hier kun je lezen hoe die collectie eruit gaat zien, hoe duur de producten worden en hoe je er het beste aan kan komen.

Kylie is -zoals verwacht- druk bezig geweest met het ontwerpen van een hele lijn aan producten om onze feestdagen nog net wat mooier (en armer) te maken. Zo komen er wel 2 oogschaduw palettes, The Wet Set, een make-up tasje, een Lip Kit en 2 setjes lipstick mini’s! Dat allemaal in een glitterend en feestelijk thema. Ook zit er nog een doosje bij wat ‘No Peeking’ heet … en zoals de naam al doet vermoeden, weten we nog niet wat erin zit. Een losse oogschaduw in poedervorm? Een eyeliner? Wat zou het zijn? We gaan het binnenkort meemaken.

De Kylie Cosmetics holiday collectie 2017 komt dus 22 november in de verkoop en de prijzen zijn zo hoog als je die kan verwachten van Kylie Cosmetics producten. Niks geks op dat gebied.

 

The FULL COLLECTION ????@kyliecosmetics #Holidays2017 #Collection ✨?❄️?✨❄️ So Ready for this!!!!. 2 Eyeshadow Palettes: Nice / Naughty The Wet Set is BACK Makeup Bag 2 Lip Sets Lip Kit And ‘No Peeking’ a loose pigment? Will be available ➡️ NOVEMBER 22ND @ 3pm PST What are your thoughts??? XO #Trendmood #kyliecosmetics #kyliejenner THANK U to our AMAZING! Makeup community!!!! For this update…You are always on top of everything!!! ???. . .. #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls #onpoint #onfleek

5,248 Likes, 115 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “The FULL COLLECTION ????@kyliecosmetics #Holidays2017 #Collection ✨?❄️?✨❄️ So Ready for this!!!!. 2…”

 

Hoe kan je het beste Kylie Cosmetics bestellen?

Kylie Cosmetics wordt -nog steeds- uitsluitend op de eigen officiële website verkocht. Trap dus niet in andere webwinkels die het aanbieden, hoe legit het er ook uitziet. Als je niet overladen wilt worden met een bom aan douanekosten kun je via Shipito bestellen of meedoen met een groepsorder. Dat scheelt weer iets.

Eerlijk gezegd vraag ik me af hoe groot de Kylie Cosmetics hype dit jaar gaat zijn. Het is een erg succesvol merk geworden, wat het eigenlijk al vanaf de start was, maar misschien is het Kylie enthousiasme een beetje overgewaaid sinds Fenty het hele internet heeft overgenomen … Die komen namelijk óók met een toffe holiday collectie. Ik ben benieuwd waar de voorkeur naar uit gaat.

Ga jij dit jaar iets van de Kylie Cosmetics holiday collectie kopen?

Posts created 907

Eén gedachte over “Alles over de Kylie Cosmetics Holiday collectie van 2017!

  1. Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n fan van Kylie, maar ik was wel benieuwd naar de lip kits. Ik vind het alleen de verzendkosten enzo niet waard.
    Liefs,
    Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven