Nars komt te koop bestellen in Nederland

NARS komt naar Nederland! | Hoe, wat, waar & wanneer


 

NARS komt weer te koop in Nederland! Dat verdient een feestje! Maar eerst wat meer informatie. We willen natuurlijk precies weten waar en wanneer NARS precies te koop komt, en hoe dat in z’n werking gaat. De feiten op een rijtje.

 

Wanneer komt NARS naar Nederland?

Vanaf 1 september komt NARS online in de verkoop bij De Bijenkorf.
Vanaf 14 september is NARS in de winkel te koop bij De Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht.
Half november voegt NARS zich bij het winkelassortiment van De Bijenkorf in Rotterdam.

Waar komt NARS in Nederland te koop?

Uit het vorige stukje had je het dus af kunnen leiden, maar NARS komt dus exclusief bij De Bijenkorf terecht. Vanaf september kun je NARS online bestellen. Als je echt naar de winkel wil en wil swatchen zul je tot halverwege september of halverwege november moeten wachten, afhankelijk van welke stad of welk filiaal je naartoe wilt.

 

No Title

No Description

 

Waarom komt NARS naar Nederland?

Omdat het tof is. Omdat iedereen het wil. Omdat we willen kopen kopen kopen. En om het assortiment van de Nederlandse make-up industrie te verbeteren. Zo maakt NARS Nederland een stukje mooier.

Wat zijn nou echte musthaves van NARS?

Ik ben zelf erg fan van de NARS Radiant Creamy Concealer. Het is zelfs m’n favoriete concealer, maar helaas belemmerde de beperkte verkrijgbaarheid van het merk me een beetje. Die tijden zijn binnenkort dus voorbij!

NARS heeft ook erg goede foundations. Voor vette huidjes is er de Sheer Matte, en voor droge huidjes de Sheer Glow. De blush NARS orgasm is waarschijnlijk één van de meest populaire high-end blushes die er is. Vergeet niet NARS Albatross, een ontzettend mooie highlighter die ook viral is gegaan. Ze hebben ook nog prachtige kwasten. Verder zou ik zeggen, ga lekker in September een keer naar de Bijenkorf! Kan je alles proberen en zien wat voor moois NARS nog meer heeft.

 

Ben jij ook zo blij dat NARS naar Nederland komt?