Nars komt te koop bestellen in Nederland

NARS komt naar Nederland! | Hoe, wat, waar & wanneer


 

NARS komt weer te koop in Nederland! Dat verdient een feestje! Maar eerst wat meer informatie. We willen natuurlijk precies weten waar en wanneer NARS precies te koop komt, en hoe dat in z’n werking gaat. De feiten op een rijtje.

 

Wanneer komt NARS naar Nederland?

Vanaf 1 september komt NARS online in de verkoop bij De Bijenkorf.
Vanaf 14 september is NARS in de winkel te koop bij De Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht.
Half november voegt NARS zich bij het winkelassortiment van De Bijenkorf in Rotterdam.

Waar komt NARS in Nederland te koop?

Uit het vorige stukje had je het dus af kunnen leiden, maar NARS komt dus exclusief bij De Bijenkorf terecht. Vanaf september kun je NARS online bestellen. Als je echt naar de winkel wil en wil swatchen zul je tot halverwege september of halverwege november moeten wachten, afhankelijk van welke stad of welk filiaal je naartoe wilt.

 

No Title

No Description

 

Waarom komt NARS naar Nederland?

Omdat het tof is. Omdat iedereen het wil. Omdat we willen kopen kopen kopen. En om het assortiment van de Nederlandse make-up industrie te verbeteren. Zo maakt NARS Nederland een stukje mooier.

Wat zijn nou echte musthaves van NARS?

Ik ben zelf erg fan van de NARS Radiant Creamy Concealer. Het is zelfs m’n favoriete concealer, maar helaas belemmerde de beperkte verkrijgbaarheid van het merk me een beetje. Die tijden zijn binnenkort dus voorbij!

NARS heeft ook erg goede foundations. Voor vette huidjes is er de Sheer Matte, en voor droge huidjes de Sheer Glow. De blush NARS orgasm is waarschijnlijk ÊÊn van de meest populaire high-end blushes die er is. Vergeet niet NARS Albatross, een ontzettend mooie highlighter die ook viral is gegaan. Ze hebben ook nog prachtige kwasten. Verder zou ik zeggen, ga lekker in September een keer naar de Bijenkorf! Kan je alles proberen en zien wat voor moois NARS nog meer heeft.

 

Ben jij ook zo blij dat NARS naar Nederland komt?

Posts created 907

18 gedachten over “NARS komt naar Nederland! | Hoe, wat, waar & wanneer

  1. Super leuk dat Nars eindelijk naar Nederland komt! Ik wil zeker de highlighter Albatross kopen wanneer die hier weer te verkrijgen is!

  2. Ik ben nu bezig met mijn 2e flesje Nars sheer glow in de kleur Santa Fe.
    Echt een geweldige foundation. Ik heb ook een concealer, maar ik heb online de kleur verkeerd ingeschat. Ik kijk uit naar de komst van Nars in NL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven