Nars komt te koop bestellen in Nederland

NARS Radiant Creamy Concealer review | Écht zo goed?

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Na al die goede verhalen was ik toch wel benieuwd geworden naar de NARS Radiant Creamy Concealer: het schijnt een echte holy grail te zijn. Vanuit Nederland is het lastiger om aan NARS producten te komen en ik was dan ook erg blij toen mijn lieftallige vader uit Londen een souvenir in NARS-vorm voor me mee had genomen. 2 stuks zelfs.

 

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

De NARS Radiant Creamy Concealer is vanuit Nederland het makkelijkst bij Asos te bestellen; je hebt dan namelijk geen invoer- of verzendkosten. Een tubetje van deze concealer kost €30. Dat schept wel extra hoge verwachtingen.

 

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Ik heb deze concealer in 2 kleuren: Ginger en Biscuit. De lichtere kleur gebruik ik onder m’n ogen, de donkere vooral om m’n wenkbrauwen af te werken. Maar ik meng ze ook wel eens een beetje.

Wat ik wel alvast kan zeggen aan de hand van deze swatches is dat de textuur wel écht heel creamy is. Nou, testen die handel!

 

NARS Radiant Creamy Concealer review NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Links, geen concealer onder m’n ogen. Rechts, concealer aangebracht maar nog niet geblend. Wel heb ik op beide foto’s de concealer al gebruikt om m’n wenkbrauwen af te werken.

 

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Rechts: concealer aangebracht en geblend. Links geen concealer.

Dit lijkt me toch wel de beste manier om het effect van een concealer te zien. Zoals ik al zei is hij wel écht heel creamy. Daardoor kan je super snel blenden. Zoals je kunt zien zit de dekking ook helemaal goed. Er is wel 1 nadeeltje: omdat de concealer zó creamy is moet je echt snel afpoederen. Anders is het al de lijntjes in getrokken.

 

Is de NARS Radiant Creamy Concealer de hoge prijs waard? Ik twijfel écht. Het is echt een goede concealer, met alle eigenschappen van een goede concealer, maar als ik ‘m bijvoorbeeld met de NYX HD concealer wand vergelijk, is het enige verschil dat de NYX iets stugger is en daardoor minder snel blendt. Maar qua dekking vind ik ze dus wél even goed.

Vind je dat ene verschil het prijsverschil €23 waard? Dat is aan jou. Als je net als ik van luxe, mooie dingen en gemak houdt op z’n tijd is het een leuke investering. Hij doet het namelijk erg goed. Zoek je een goede concealer en is je budget kleiner, dan zijn er ook genoeg opties.

 

Zou jij €30 voor een concealer over hebben?

Posts created 896

21 gedachten over “NARS Radiant Creamy Concealer review | Écht zo goed?

  1. Ik heb al zo veel goede verhalen gehoord over deze concealers van NARS dat ik daar 30 euro voor over heb. Die van NYX moet ik echter ook nog eens testen. Het verschil zie je wel goed zeg, wauw. Wat een mooie dekking :-)!

  2. Wat fijn dat je vader zo’n souvenier meeneemt zeg 🙂 Ik zou wel 30 euro voor een echt goede concealer over hebben, als ik bijvoorbeeld heel erg last had van donkere kringen. Gelukkig kan ik met goedkopere exemplaren af 🙂

  3. Wat lief dat je vader dat voor je meeneemt! Zelf gebruik ik geen concealer en zou ik dus ook geen €30,- voor een concealer over hebben. Wel een heel fijn review om te lezen & goede foto’s!

  4. Wat lief dat je vader deze voor je mee heeft genomen! Ik vind het resultaat er wel goed uitzien. Of ik het geld ervoor over heb weet ik niet zo goed; dan zou ik toch eerst willen testen in de winkel, met name ook zodat ik 100% zeker weet dat de kleur goed is.

  5. Ik heb beide nog niet geprobeerd. Ik heb nu een fijne van essence en een van Catrice liggen die ook goed schijnt te zijn. Als deze echt amazing goed zou werken heb ik er wel 30 Euro voor over. Ben heel benieuwd naar de Kat von D concealer.

  6. Ik ben hier zoo benieuwd naar! Zelf zou ik er 30 euro niet zo snel voor overhebben aangezien er ook bijna evengoede dupes zijn. Leuk review en prachtige foto’s

    XOXO Esma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven