rode oogschaduw kopen

Budget & high-end | Rode oogschaduw!

Rode oogschaduw lijkt de laatste tijd een flinke trend te zijn. Geen wonder, het is ook gewoon heel mooi, en ook nog eens heel geschikt voor een make-up look voor de feestdagen! Zoek je nog een goede rode oogschaduw? High-end en budget, ze staan hier op een rijtje.

 

rode oogschaduw swatches

 

Als ik de palettes weg zou hebben gelaten zou je misschien eerder denken dat het een heleboel lipsticks op een rij zijn. Het zijn toch echt oogschaduwkleuren! Prachtige verschillende tinten rood. Je kan ze in meer palettes vinden dan je zou denken. En soms ook los.

 

rode oogschaduw swatches

 

Van links naar rechts: 1. Colourpop Shop | 2. Colourpop Drift | 3. Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance | 4, 5 Make-up Revolution Newtrals vs Neutrals | 6. Morphe 35O | 7,8 Urban Decay Full Spectrum

De oogschaduws van Colourpop zijn de enige losse oogschaduws in dit artikel. Colourpop heeft tot het einde van het jaar een mooie actie lopen: verzendkosten maar €9,99 en boven de €50 bestelwaarde zelfs gratis! Dan krijg je nog wél douanekosten, maar het is er wel véél sneller dan als je het via Shipito doet. Als je het via Shipito zou doen heb je trouwens wél verzendkosten, en die zouden dan weer bijna even hoog zijn als de douanekosten. Ingewikkeld hé.

Morphe 350 is ook echt een prachtig en kwalitatief palette. Morphe is eigenlijk niet echt supergoedkoop of megaduur. Je krijgt gewoon goede kwaliteit voor je geld. Netjes! Dit palette kost €25.

Make-up Revolution Newtrals vs Neutrals palette. (€12) Ik vind nog steeds dat dit een van de meest ondergewaardeerde palettes op aarde is. Als je ziet hoe populair het Modern Renaissance palette van Anastasia is (hoewel ik die terecht zo populair vind), en je je dan bedenkt dat dit palette best onbekend is in vergelijking. Zonde! Ik vind de kwaliteit echt heel vergelijkbaar en ook veel kleuren komen overeen.

 

rode oogschaduw kopen

 

Palettes die ik echt heel slecht vind doe ik meestal best wel snel weg. Ik kan in ieder geval eerlijk zeggen dat ik heel tevreden ben over de kwaliteit van al deze rode oogschaduws, ongeacht het grote verschil in prijzen tussen sommige palettes. Als ik moét kiezen vind ik Colourpop het fijnst werken, maar het komt allemaal wel bij elkaar in de buurt.

 

Draag jij wel eens rode oogschaduw? Is dat een beetje jouw kleur?

Posts created 907

15 gedachten over “Budget & high-end | Rode oogschaduw!

  1. Ik dacht bij het zien van de foto eerst even dat het lipsticks waren 😉 Rood is niet een kleur die ik snel op mijn ogen zou dragen, maar deze kleuren zijn toch eigenlijk wel erg mooi, vooral die met een beetje een metallic gloed!

  2. Ik vind deze roodtinten wel heel erg mooi, ze zijn op het eerste gezicht niet zo heel draagbaar, maar mits je ze goed combineert kan het prima, handig artikel zo om ze dan op een rijtje te zetten!

  3. Wat een mooie kleuren! Ik vind rood altijd zo gevaarlijk klinken in combinatie met oogmake-up, maar als ik deze tinten zo zie, draag ik eigenlijk toch best regelmatig rood haha!

  4. Ik draag alleen oogschaduw als ik een avondje uit heb of een feestje heb. Ik grijp dan niet zo snel naar een rode oogschaduw. Mooie swatches het lijken inderdaad net lipsticks haha!

  5. Wat een mooie kleuren rood, maar ik draag nooit oogschaduw. Ik denk dat ik eruit zie als een opmaak pop voor kinderen als ik rode oogschaduw op mijn ogen smeer, haha.

  6. Ik hou van rood! Rood is mijn kleur, maar vind het niet altijd mooi staan als oogschaduw. Of je moet het zo mooi op hebben gedaan dat het supermooi staat. Helaas kan ik dat niet en accentueert het mijn roodheden in mijn gezicht wel. Maar er zijn zoveel mooie rode kleuren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven