Morphe 35O (Matte) review & look

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Na veel bloed, zweet tranen en wachten heb ik eindelijk het Morphe 35O (matte) palette kunnen bemachtigen! Ondanks het feit dat dit palette door best veel webwinkels wordt verkocht is het toch moeilijk om eraan te komen: hij is namelijk altijd uitverkocht. En wanneer ‘ie is aangevuld is alles een paar uur later wéér uitverkocht. Maar, het is me gelukt, en hier is de review!

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Het Morphe 35O (Matte) palette kost maar 25 euro en is te vinden bij o.a. Boozyshop en Beautybay. En prachtig palette met rode, oranje en veel bruine kleuren, die bijna allemaal 1 ding gemeen hebben: een prachtige warme ondertoon.

Een tip als je ook aan dit palette wil komen maar ‘m vaak nét misgrijpt: veel make-up webwinkels kunnen je een melding per e-mail sturen wanneer producten worden bijgevuld. Meld je daarvoor aan! Houd ook beauty groepen in de gaten.

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Omgerekend is dit best wel een voordelig palette; €25 voor 35 kleuren. Het Morphe 35O palette is wel een stukje groter dan je gewend bent van de meeste palettes, waardoor ‘m meenemen misschien iets minder handig gaat. Alle kleuren in dit palette zijn trouwens matte, zoals de naam al doet vermoeden.

Omdat er veel kleuren in zitten waarvan er veel ook nog best wel op elkaar lijken heb ik steekproefwijs geswatcht.

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Het eerste wat me opviel tijdens het swatchen: de oogschaduws zijn heel zacht! De kleuren komen fel en opvallend naar voren. Een paar enkelingen voelen iets droger aan dan de rest, maar over het algemeen zijn ze allemaal erg kwalitatief. Een beetje fall-out, maar wel beperkt tot een minimum.

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Wat houd ik van warme kleuren! Tussen neutraal en opvallend in, een mooie tussenweg, vind ik. Je kan het natuurlijk opvallend maken door bijvoorbeeld een felle kleur eyeliner te gebruiken, iets als fel blauw. Dat wil ik nog wel gaan proberen, eigenlijk.

De kleuren blenden moeiteloos en verder heb ik qua gebruik van het Morphe 35O matte palette eigenlijk niet veel meer te zeggen. Mooi, fijn en een goede aankoop!

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Zo kun je de look nog wat beter bekijken.

 

Conclusie: geen wonder dat er moeilijk aan te komen is! Bijna alleen maar voordelen aan dit palette. De kleuren moeten maar net je smaak zijn, maar ik denk eigenlijk dat dit wel geliefde tinten zijn. De kleuren blenden fijn, vallen op en blijven goed zitten. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik echt enorm goed. Misschien dat een luxere verpakking nog meer mensen aan zou trekken, maar aan kwaliteit ontbreekt het in ieder geval niet.

 

Zou jij dit palette willen kopen?

 

Posts created 885

39 gedachten over “Morphe 35O (Matte) review & look

  1. Het is wel een plaatje hoor! Ik denk dat alle kleuren me wel aanspreken :). Het ding is dat ik in de praktijk zulke grote palettes niet gebruik, ik stop ze dan niet in mijn make-uptas en dan blijft hij vaak ongebruikt. Ik neem dan liever een iets compactere (als die er is), die gebruik ik vaker :).

  2. Wat een beauty! En dat voor die prijs! Ik ben zelf niet zo hele handig met oogschaduw, dus zo’n groot pallette met alleen maar matte oogschaduw is niet echt een mist have voor mij, maar ik vind het wel super mooi!

  3. Ik vis ELKE keer naast het net… En nu ik deze foto’s zie wil ik hem nog veeeeel liever! Je look is prachtig en ik heb serieus nog geeneen palette die zulke warme kleuren bevat. Ik wil ooohook. Zag 3 uur te laat dat hij back in stock was, maar goed komt wel weer!:)

  4. Oh ik ken het gevoel dat je zo graag iets wil en het heel moeilijk te krijgen is. Meestal heb ik dat met schoenen haha. Kleine maat;) altijd uitverkocht. Ik vind de kleuren echt prachtig. Mooi je look met een beetje oranje tonen!

  5. Ik vind het palette prachtig! Ik hou van de kleuren, mooi voor de herfst en je kan er echt veel looks mee maken. De look die je hebt gemaakt staat je echt prachtig.

  6. Wow heel mooi palette! De kleuren spreken mij weg aan! Ik heb alleen wel de ervaring dat ik niet zo overweg kan met zo’n groot palette. Teveel keuze haha!!

  7. Jeetje wat gaaf. Na mijn nakeds was ik blij en klaar met palettes maar nu ik deze zie… matte trekt mij nu meer en de tinten zouden vast bij mijn ogen passen.

    1. Jaaa dat is het ding, hij is altijd uitverkocht. Het enige wat je kan doen is inschrijven bij alle sites waar ‘ie komt voor een notificatie wanneer die weer op voorraad is. Dat heb ik een tijdje lang gedaan 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven