L'oreal infallible pro glow foundation review

L’oreal Infallible PRO-GLOW foundation | review

L’oreal Infallible PRO-GLOW foundation | review

 

De oplettende beauty-liefhebber zal al meegekregen hebben dat dit in de VS al een populair product is: de L’oreal Infallible Pro-Glow foundation. Een foundation die je een fijne dekking én een mooie gloed zou moeten geven. Hij is nog niet in Nederland te koop, maar ik heb ‘m via Shipito bij Walmart.com besteld én getest!

 

 

L'oreal infallible pro glow foundation review

 

Als de verpakking je redelijk bekend voor komt: Er is ook een Infallible Pro Matte foundation, die hier best op lijkt. Er zit echter een groot verschil tussen deze 2 foundations: de Pro-Glow is meer geschikt voor droge huidtypes, en de Pro-Matte werkt juist fijner voor een normale tot vettige huid.

De Pro-Matte was met mijn droge type wel werkend te krijgen, maar niet ideaal. Ik vind het lastig om écht heel fijne foundations te vinden voor een droge huid. Deze foundation zou je dus een glow geven en hydraterend zijn.

 

L'oreal infallible Pro-Glow foundation review

Ik heb deze foundation in de kleur 208 (sun beige) gekocht.

De foundation is heel vloeibaar. Geen dikke crème of mousse, echt heel dun. Als je wat meer op je hand hebt loopt het er zo bijna vanaf. Meestal wijst dat op een lichtere dekking, maar ik verklap alvast dat dat me heel erg meevalt.

 

l'oreal infallible pro glow foundation review

Alleen wenkies & geen foundation | foundation aangebracht | full face make-up

 

Wat de dekking betreft: ik denk dat ik niet de ideale persoon ben om dekking van foundations te ‘bewijzen’; ik heb namelijk geen oneffenheden in m’n huid die op foto’s opvallend zijn. De dekking kun je vooral aan m’n voorhoofd zien: die is veel bruiner dan de rest van m’n gezicht, en de foundation heeft dat toch wel een stuk egaler gemaakt.

Het glow effect: Hoewel het niet opvallend is op de foto en je ‘t alleen aan het topje van m’n neus kan zien geeft deze foundation écht een mooie glow en hydrateert in ieder geval. Met andere foundations heb ik vaak dat ze door de dag heen uitdrogen, van dichtbij op m’n gezicht er korrelig uitzien en door droogte en textuur (elk minibultje, beginnende frons of porie) in de huid benadrukken. Dit is de enige foundation waar ik dat niét bij heb.

Kort gezegd: ik denk dat deze foundation een medium dekking heeft, wat ik heel goed vind voor zo’n vloeibare foundation. Hydrateert je huid, met deze foundation heb ik echt geen enkel droog of gek benadrukt plekje. Op m’n drogere huid ligt deze foundation echt heel mooi en dat blijft ook zo, het is niet zo dat dit effect na een uurtje weer weg of opgedroogd is.

 

Wat mij betreft een ideale foundation voor drogere huidtypes. Als je een normale huid hebt denk ik dat ‘ie ook heel mooi kan staan. Als je een vettige huid hebt zou ik een beetje bang zijn dat je dan wel flink gaat glimmen, dan kan je beter voor de Pro-Matte variant gaan.

 

Welke lijkt jou fijner, de Pro-Matte of de L’oreal Infallible Pro-Glow foundation?

 

 

 

 

 

Posts created 907

42 gedachten over “L’oreal Infallible PRO-GLOW foundation | review

  1. Hoewel ik vaak voor matte ben, zou ik hier toch ook voor Pro Glow gaan. Ik vind het effect mooi. Voor een ‘stevige’ dekking ga ik wel voor mijn foundation voor Estée Lauder. Ik zou deze van L’Oreal ook wel eens willen proberen :-).

  2. Oeh, looks good! En je hebt een prachtige huid! Ik draag weinig foundation, ik doe het vooral met concealer, maar misschien dat ik binnenkort de matte variant ga proberen. Ik heb namelijk snel een glimkop, haha. Soms heb ik namelijk wel weer eens zin in een kwakkie foundation en ik ben erg benieuwd naar dit product. Veel goede verhalen over gehoord!

  3. Deze foundation lijkt mij echt top! ik hoop alleen dat als ie naar Nederland komt er een hele lichte kleur komt want de meeste foundations van Loreal zijn te donker voor mij. Maar hij laat je huid je wel echt stralen vind ik .

  4. Eindelijk wordt glow weer in. Ik vind mat vaak niet mooi en staat niet bij mijn droge huid. Ik was erg benieuwd naar dit product. Zijn de kleuren in de glow versie vergelijkbaar met de matte versie? Want dan kan ik in NL de kleur uitzoeken en dan bestellen in glow.

    1. Heb de Pro-matte ernaast gehouden, maar de kleuren zijn echt heel anders helaas :/ Hoe ik het heb gedaan: op Youtube deze foundation opzoeken. Klikken op de Youtube’ers met ongeveer dezelfde huidskleur als jij (kan je nog controleren door MAC foundation nummer te vragen eventueel) en dan kijken welke tint zij hebben gekozen. Het is even een werkje maar dan doe je minder snel een miskoop.

  5. Hoewel deze voor mijn gemengde huid waarschijnlijk niet zo ideaal zou zijn, lijkt hij me ook wel fijn! Ik ben alvast grote fan van de Infallible matte foundation, maar ik hou ook wel van een mooie glow die erdoor komt

    1. Weet ik niet helaas 🙁 ik ben wel van plan er binnenkort een groepsorder voor te gaan doen. Bovenin het menu staat een pagina ‘groepsorder’ voor als je interesse hebt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven