allcosmeticswholesale.com review betrouwbaar

Allcosmeticswholesale | (high-end) make-up merken voor minder geld

Allcosmeticswholesale.com | mini shoplog, uitleg & mijn ervaring

 

Al een tijdje terug stuitte ik op de volgende website: allcosmeticswholesale.com; een website die originele (high-end) make-up verkoopt voor een gereduceerde prijs. Voordat ik dit in al m’n enthousiasme op m’n blog ging delen wilde ik eerst een bestelling hebben gedaan. En nu is het dan zo ver!

 

allcosmeticswholesale.com review betrouwbaar

Dit is de bestelling die ik gedaan heb: het Kat von D Shade&Light Contour palette ($36), Milani 61 lipstick ($5,99) en Laura Mercier Loose Setting Powder (mini, $9,99).

 

Hoe kan Allcosmeticswholesale goedkoper zijn én authentieke producten aanbieden?

Allcosmeticswholesale is eigenlijk een soort outlet. Ze verkopen maar weinig producten die in het vaste assortiment zitten. Veel producten zijn oudere collecties, die soms niet meer verkocht worden. Op deze manier kunnen ze de producten goedkoper aanbieden. Als je geluk hebt kun je er ook bepaalde limited editions die niet meer verkocht worden terug vinden.

 

Mijn ervaring met Allcosmeticswholesale.com

Ik heb bij deze webshop de 3 producten op de foto besteld. Daarbij heb ik met creditcard besteld, dat vind ik zelf het fijnste, maar Paypal is ook een optie. Elke keer dat ik iets uit Amerika bestel doe ik dat voor de zekerheid via Shipito (vaak minder verzendkosten en geen douane), wat in dit geval ook weer heel goed ging. Alles is eigenlijk gegaan zoals het hoort. Ik heb betaald, kreeg een verzendbevestiging, het kwam netjes aan bij m’n Shipito adres, ik heb het door laten sturen naar Nederland, waar het hier netjes verpakt aankwam. In een doos met 2 zakken eromheen zelfs.

 

allcosmeticswholesale.com ervaring review bestellen

 

Een deel van het merken overzicht van Allwholesalecosmetics. Ze hebben echt ontzettend veel aanbod, te veel om allemaal los op te gaan noemen. Als je van make-up houdt, ben je al een flink middagje zoet met het bekijken van alles op de site.

 

Naar mijn ervaring is dit dus een heel fijne site om leuke deals op te vinden! Gewoon een soort make-up outlet. Ik zou zeggen, ga eens een keertje kijken! M’n enige advies: blijf wel op de prijzen letten. Soms zitten er producten tussen die nog in het vaste assortiment van een merk zitten, die de site wel aanbiedt maar waar geen korting op zit. Als het een product met korting is, staat de originele prijs erboven en zie je dus meteen hoe veel korting je hebt.

Van de producten die ik besteld heb komen natuurlijk ook nog reviews.

 

Kende jij Allwholesalecosmetics al?