de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

Waar je welke make-up het goedkoopste kan krijgen

Waar kun je make-up merken het goedkoopst kopen?

Ik vind het altijd zo zonde om te zien wanneer mensen meer betalen voor producten dan nodig is. Heel veel mooie producten zijn het geld wel waard, maar waarom zou je er meer voor betalen wanneer dat niet hoeft? In dit artikel geef ik wat tips waar je bepaalde make-up merken het goedkoopst kan krijgen. Hierbij houd ik ook rekening met douane- en verzendkosten.

 

Anastasia Beverly Hills | BeautyBay.com

BeautyBay heeft niet alle producten die op de officiële site van het merk te koop staan, maar van de producten die ze hebben zijn er wel een aantal een stukje goedkoper. Bijvoorbeeld de Dipbrow (en de wenkbrauwkwastjes.) Een potje kost bij Douglas 30 euro, maar bij BeautyBay kost dit maar 18 euro. En toevallig betaal je bij BeautyBay vanaf 18 euro bestelwaarde geen verzendkosten meer naar Nederland. Je zult ook geen last hebben van douanekosten. Dat scheelt toch wel wat!

 

Colourpop Get Lucky

 

Colourpop & Jeffree Star Cosmetics | Shipito.com

Deze 2 merken zijn verzenden allebei wel naar Nederland, maar de verzendkosten zijn redelijk hoog. Bij Colourpop zijn de verzendkosten echt torenhoog. Bij Jeffree Star Cosmetics valt dit wel mee, maar heb je ook al snel last van douanekosten. Daarom zeg ik: Shipito. Shipito is GEEN webwinkel, maar een forwarding service. Kort samengevat: als je je bij Shipito aanmeldt krijg je een mailbox met Amerikaans adres. Shipito stuurt jouw pakketje dan weer door naar je adres in NL/BE. Je hebt bij Shipito ook de optie om de rekening (invoice) uit je pakketje te laten halen en een lagere waarde op het pakket te laten zetten, waarmee je de douanekosten kan vermijden. Ook het verzenden is een stuk goedkoper. Ik betaal meestal 8-12 euro (afhankelijk van envelop of pakketje) om het te laten verzenden naar Nederland. Nee, dan heb ik geen extra verzekeringen en dergelijke, maar dat is tot nu toe altijd helemaal goed gegaan. Volledige uitleg over Shipito vind je hier.

 

Kat von D & Too Faced | Elcorteingles.es

Deze merken zijn niet in Nederland te koop, wel bij Sephora. Sephora.com en Sephora.fr verzenden wel naar Nederland en Belgiïe, maar weer liggen de verzendkosten hoog. Vooral bij Sephora.com, want je betaalt nog extra belastingen. El Corte Ingles is een Spaans warenhuis met een Sephora afdeling, die dus ook Kat von D en Too Faced verkopen. De verzendkosten zijn maar €5,90 en je hebt geen douanekosten, want het is gewoon binnen Europa.

 

Als je nog vragen hebt over één van deze manieren of webwinkels, laat het me weten in de reacties!

Kende jij deze manieren al?

Posts created 850

39 gedachten over “Waar je welke make-up het goedkoopste kan krijgen

 1. Heyhey Mariska Girl! How are u doing girl?
  Nee ik wist het niet! Dus ik vind het wel fijn en handig om te weten! Dan kan ik mijn vriendinnen daarvan op de hoogte brengen!
  ThnQ For sharing Dear.

  I wi’ll keep it in mind!?

  Besos, Miss B?

 2. Dit artikel komt echt als geroepen! Ik was gisteren net op zoek naar hoe je dure make-upproducten veel goedkoper kon krijgen! Dankjewel voor de tips!
  Liefs,
  Elles

 3. Queen. Dankjewel!!! Ik wist nog niet van die Spaanse Sephora en ik wil al zóooóoooo lang iets van Kat von D. Ookal met die Jeffree Star / Kat von D drama. I don’t care. xD I want it all!

 4. De laatste manier kende ik nog niet. Klinkt top! Ik heb trouwens echt een struggle met Sleek lipsticks. Ik wil twee kleuren die ze nergens verkopen hier. Heb jij nog een idee?

  1. Je zou bij de Amerikaanse originele Sleek site kunnen bestellen en dan via Shipito doen. Om echt te zoeken zou ik moeten weten welke lipsticks het zijn :O

  2. Mocht je een keer in Rotterdam zijn, kijk dan even bij Chique Cosmetique. Die heeft echt een groot schap met Sleek, misschien slaag je daar. (Of vraag hen even via facebook of ze em hebben). Verder ook veel van Milani, the balm en meer.

 5. Wat een goede tips, Mariska. Het is zo zonde als je teveel betaald als dat in principe niet nodig is. Zo maak je een hoop mensen helemaal happy 🙂

 6. Beautybay is zo handig! Soms hoor ik dat mensen de volle prijs betalen bij Douglas en dan denk ik echt: “zoek nou gewoon even eerst op google naar het goedkoopste”

 7. Fijne tips! Ik probeer zelf ook altijd om een goede deal te vinden, anders is het toch een beetje een domper als je achteraf teveel hebt betaald.

 8. Wat een handige tips! Ik wil heel graag wat duurdere merken proberen maar inderdaad liever niet meer betalen dan nodig is. Thanks 😀

  1. Ik zit al een tijdje te twijfelen om daar een test-order te doen! Ik houd je op de hoogte als ik het eens doe :O 🙂

 9. Oeeeh dankje dankje dankje voor die spaanse webshop! Je bent echt geweldig. De laatste tijd is Too Faced zo lastig te verkijgen, super chill dat het via die site met niet al te veel verzendkosten kan! Thanks voor de tip.

 10. Dank je wel Mariska! Beautybay wist ik van Paula van Facesbycoco uit de FB groep van Sabrine en Fleur 😀 Maar die andere twee niet. Thank you dear! xoxo ps: wat schrijf je lekker kort en krachtig! Hou ik van! #writinggoals ?

 11. Die El corte ingles.es verzend helaas niet naar NL alleen de Elcorteingles.eu maar die verkopen weer geen cosmetica ?

  1. Jawel joh, .es doet dat wel, ken meerdere mensen die dat gedaan hebben. Misschien heb je iets anders aangeklikt ofzo? Als je hulp nodig hebt mag je het altijd vragen 🙂

 12. Ik vind het zelf altijd best tricky om online te bestellen, zal het wel aankomen gaat het dan door mij heen. Maar dat zal vast wel, ik moet me er gewoon even over heen zetten denk ik. Die website van Too Faced ga ik zeker onthouden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven