rode cut crease

Make-up look | Rode cut crease

Make-up look | Rode cut crease

Tegenwoordig heb ik echt iets met rode oogschaduw. Zal vast een fase zijn, maar ik vind het geweldig. Fantastisch zelfs. Hiervoor heb ik nog niet eerder geprobeerd een cut crease te maken, dat wilde ik graag nog eens proberen. Waarom dan niet met rood?

 

red cut crease rood

 

Het is geen retestrakke cut crease geworden, zoveel druk wilde ik mezelf ook niet opleggen voor een eerste keer. Een cut crease is een oogschaduw look waarbij precies de vouw in je oogleden precies het punt is waar de Γ©ne kleur stopt en de andere begint. Als je dit even bij afbeeldingen in Google typt wordt er opeens een heleboel duidelijk.

Een cut crease is een heel mooie gelegenheid om glitters te gebruiken, en die zie je er dan ook vaak bij. Niet vandaag. Ik wilde gewoon rood. Geen gefriemel met glitters. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van glitters, maar nu wilde ik het even eenvoudig houden. Da’s ook wel een goede tip voor het maken en oefenen van make-up looks: maak het jezelf niet te moeilijk.

 

rode cut crease

 

De lipstick die ik erbij draag is Gemini van Jeffree Star Cosmetics. Een van m’n favoriete kleuren van tegenwoordig, en gaat heel goed samen met het rood, vind ik.

Volgens mij zijn rode kleuren wel een beetje hip of zomers dit seizoen, of de laatste tijd. In het MannyMUA palette zat al een mooie tint rood, en in het New Renaissance palette van Anastasia zitten ook al mooie rode kleurtjes. Ik heb gewoon lekker het New-trals vs. Neutrals palette van Makeup Revolution erbij gepakt; absoluut mijn favoriete budget palette.

 

IMG_8132

 

Zowel de cut crease als het maken van foto’s met al m’n nieuwe apparatuur is nog even wennen en oefenen, maar ik ben niet ontevreden over m’n eerste poging. Ik ben nog steeds verliefd op de kleuren.

Heb jij wel eens rode oogschaduw gebruikt?

Posts created 878

34 gedachten over “Make-up look | Rode cut crease

  1. Ziet er mooi uit weer! Ik heb ook een zwak voor rode oogschaduw. Het is apart en je ziet het niet heel vaak. Ik persoonlijk moet wel uitkijken met deze kleur onder mijn ogen. Teveel, en ik zie er heel ziek uit. ;P -x-

  2. Wow. Sta er steeds weer van te kijken hoe goed jij alles kunt hebben. Ik heb het nog nooit gehad, rode oogschaduw. Iets te gewaagd voor mij denk ik, maar wie weet moet ik het gewoon eens proberen!

  3. Ziet er mooi uit! Ik gebruik vrijwel nooit rood, misschien deze week maar eens proberen! De foto’s met je ringlamp zien er ook super uit. πŸ™‚

  4. Staat je echt super mooi! Rood is altijd so intimiderend maar wil het zeker een keer proberen. Cut crease heb ik wel eens geprobeerd maar was niet echt gelukt.

  5. Dat heb je super mooi gedaan! Ik vind je cut crease behoorlijk strak geworden, dat doe ik je niet na πŸ˜‰ De neutrale lipstick staat er super mooi bij.
    Ik heb zelf overigens nog nooit rode oogschaduw gebruikt

  6. Het staat zo mooi bij jou, ik zou het niet durven.. Goh, Mariska… heb jij niet iemand in je omgeving met overhangende oogleden, of iemand die 50 plus is? ik sta zo open voor goede tips en ik denk dat jij ook daar perfect op in kan spelen πŸ˜‰

  7. Rood staat je echt goed! Ik vind dat je cut crease heel goed is gelukt, ik kan dit niet nadoen ;p En je foto’s zien er nu echt mooi helder uit door je nieuwe verlichting! Ik heb zelf wel enkele palettes met rood erin en losse eyeshadow potjes zoals die van Colourpop (Central Perk), maar ik gebruik dan een hele subtiele hoeveelheid.

  8. Vind het een supermooie kleur maar wel lastig als je wat bleker bent. Geeft weleens een ziek effect maar een crease cut zet rood even in nieuw ligt. Supermooie look heb je gemaakt en wil het zeker eens proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven