Anastasia Beverly Hills Glow Kit | That Glow review

Anastasia Beverly Hills Glow Kit | That Glow

Hij is zo mooi! Hij is zo mooi! Ik ben zo enthousiast over de Glow Kit van Anastasia Bevery Hills! Hij kwam eergisteren in de avond binnen, en ik wilde deze zo snel mogelijk aan jullie laten zien.

IMG_3203 (2)

Zie ‘m dan, wat een pareltje!
Oké, eerst even vertellen. De Glow Kit van Anastasia Beverly Hills komt in 2 versies: Gleam en That Glow. Ik heb dus voor That Glow gekozen, omdat ik denk dat deze qua tinten beter bij m’n huid past. De verpakking is precies even groot als een CD en de pans vind ik best ruim. Er zitten 4 kleuren in dit palette; Sunburst, Golden Bronze, Bubbly en Dripping In Gold.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit
Zo ziet de Glow Kit eruit als ‘ie dicht is. Precies CD formaat.

Ik heb hem rechtstreeks uit de VS besteld bij de Anastasia Beverly Hills webwinkel, hier kost ‘ie $40. (Komen nog wel $18 verzendkosten bij, en als je pech hebt -zoals ik had- importbelasting.)Hij is in een week bezorgd, wat ik best snel vond. Zat netjes en goed verpakt. Ik zag voorbij komen dat je ‘m hier ook kunt bestellen. Daar kost de Glow Kit €64,99.

Goedkoop is ‘ie dus niet. Maar mooi wel!

Glow Kit That Glow

Hier word je toch gewoon gelukkig van. Wat een pareltje.

Ik kon ‘m niet dicht laten zitten, wilde meteen proberen! Maar ik heb me nog ingehouden en eerst foto’s en swatches gemaakt.

Glow Kit That Glow swatch

Ik vind de swatches er niet zo spectaculair uitzien. Tenminste, in vergelijking tot hoe sterk ze op je gezicht kunnen shinen. Maar wilde het toch even laten zien. Ik heb de eerste kleur van de swatch –Sunburst- aangebracht.

Allen, komt dat zien!

Glow Kit Anastasia Beverly Hills
ikvind’mmooimooimooimooimooi

That Glow Kit

Hopelijk snap je nu dat ik de swatches eigenlijk onderwelmend vind als je ze vergelijkt met hoe ze op het gezicht staan! Het brengt echt héél fijn aan. Had ik voor die prijs ook wel verwacht. Maar je kan deze highlighter echt héél sterk opbouwen! Niet normaal. Dit is echt om mee te stroben. Voor de extreme highlighter fan. Ik ben fan geworden.

Dus, als je gek bent op highlighters is dit echt een must-have. Als je niet zo van (extreem) highlighten houdt snap ik dat dit  denkend aan de prijs ook niet heel aantrekkelijk is. Maar voor de kwaliteit moet je ‘m niet laten liggen! Hij is écht prachtig en nu al 1 van mijn favoriete producten!

Ja, ik ben nog steeds enthousiast. Word jij ook enthousiast van de Anastasia Beverly Hills Glow Kit?

Posts created 907

75 gedachten over “Anastasia Beverly Hills Glow Kit | That Glow review

 1. Zo deze is heel mooi, maar wel erg duur haha! Ik ben zo benieuwd naar de producten van Anastasia, heb er nog nooit een geprobeerd maar ik lees er wel altijd positieve reviews over. Dat wordt eventjes sparen 🙂

 2. En ik maar denken hoe kun je met die kleuren nou je wenkbrauwen inkleuren, veel te licht. Hahahah, ik heb m door. Vind het een hoop geld al is het wel mooi hoor.

 3. Ik heb al zoveel positiefs gehoord en gelezen over Anastasia make-up, maar ik vind het echt te prijzig, mijn portemonnee kan dit niet aan haha. Voor mij zou deze highlighter net iets té opvallend zijn, maar de pigmentatie ziet er wel echt super uit!

 4. Ja, supergaaf! Ik begrijp dat je helemaal happy bent, zo mooi, zo mooi.
  En jij kan het goed hebben met je mooie koppie. (mag ik dat zeggen? Ja, deze dame op leeftijd houd gewoon van complimentjes geven 🙂
  Ik wacht met smart nog op de geldboom om mijn oogleden te laten liften en dan ga ik ook los met oogschaduw, highlighters en de hele mik mak!

 5. Wauw, wat is het mooi. Ik hoor echt hele goede dingen over Anastasia Beverly Hills, hele mooie producten hebben ze. Alleen jammer van de hoge prijzen, maar voor sommige producten is het meer dan waard.

 6. Wat een prachtig palette! Nu zal dat ook aan de draagster liggen, want op zo’n mooi koppie kun zelfs mest smeren, wat nog flatteus zal staan.

  Het is een rib uit je lijf, maar denk dat je van dit palette echt jarenlang plezier zult hebben!

 7. Ik ken dat gevoel dat je jezelf moet inhouden en niet aanraakt tot je de foto’s gemaakt hebt. Soms nog erger, foto’s worden gemaakt maar niet goed genoeg en het product is al gebruikt. Oeps! Prachtig palette en wat een pigmentatie zegt. Wauw! Goede prijs kwaliteit verhouding.

 8. Wauw! Ik zag al eerder swatches voorbij komen op Instagram & Twitter maar deze foto’s overtreffen alles… Lucky you! Echt een top review met mooie foto’s.

 9. Komen er geen invoerkosten bij kijken? Nog een acceptgiro achteraf van de douane? Want zo niet, dan vind ik hem het geld zeker waard en ga ik hem kopen!

  1. Tegenwoordig is deze ook te koop bij Beautybay.com, daar is ‘ie zonder invoerkosten en gratis verzending. Duurt ongeveer een week. Ik had de mijne rechtstreeks uit Amerika besteld en toen mocht ik wel nog even 23 bij de deur aftikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven