Anastasia Beverly Hills Glow Kit | That Glow review

Anastasia Beverly Hills Glow Kit | That Glow

Hij is zo mooi! Hij is zo mooi! Ik ben zo enthousiast over de Glow Kit van Anastasia Bevery Hills! Hij kwam eergisteren in de avond binnen, en ik wilde deze zo snel mogelijk aan jullie laten zien.

IMG_3203 (2)

Zie ‘m dan, wat een pareltje!
Oké, eerst even vertellen. De Glow Kit van Anastasia Beverly Hills komt in 2 versies: Gleam en That Glow. Ik heb dus voor That Glow gekozen, omdat ik denk dat deze qua tinten beter bij m’n huid past. De verpakking is precies even groot als een CD en de pans vind ik best ruim. Er zitten 4 kleuren in dit palette; Sunburst, Golden Bronze, Bubbly en Dripping In Gold.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit
Zo ziet de Glow Kit eruit als ‘ie dicht is. Precies CD formaat.

Ik heb hem rechtstreeks uit de VS besteld bij de Anastasia Beverly Hills webwinkel, hier kost ‘ie $40. (Komen nog wel $18 verzendkosten bij, en als je pech hebt -zoals ik had- importbelasting.)Hij is in een week bezorgd, wat ik best snel vond. Zat netjes en goed verpakt. Ik zag voorbij komen dat je ‘m hier ook kunt bestellen. Daar kost de Glow Kit €64,99.

Goedkoop is ‘ie dus niet. Maar mooi wel!

Glow Kit That Glow

Hier word je toch gewoon gelukkig van. Wat een pareltje.

Ik kon ‘m niet dicht laten zitten, wilde meteen proberen! Maar ik heb me nog ingehouden en eerst foto’s en swatches gemaakt.

Glow Kit That Glow swatch

Ik vind de swatches er niet zo spectaculair uitzien. Tenminste, in vergelijking tot hoe sterk ze op je gezicht kunnen shinen. Maar wilde het toch even laten zien. Ik heb de eerste kleur van de swatch –Sunburst- aangebracht.

Allen, komt dat zien!

Glow Kit Anastasia Beverly Hills
ikvind’mmooimooimooimooimooi

That Glow Kit

Hopelijk snap je nu dat ik de swatches eigenlijk onderwelmend vind als je ze vergelijkt met hoe ze op het gezicht staan! Het brengt echt héél fijn aan. Had ik voor die prijs ook wel verwacht. Maar je kan deze highlighter echt héél sterk opbouwen! Niet normaal. Dit is echt om mee te stroben. Voor de extreme highlighter fan. Ik ben fan geworden.

Dus, als je gek bent op highlighters is dit echt een must-have. Als je niet zo van (extreem) highlighten houdt snap ik dat dit  denkend aan de prijs ook niet heel aantrekkelijk is. Maar voor de kwaliteit moet je ‘m niet laten liggen! Hij is écht prachtig en nu al 1 van mijn favoriete producten!

Ja, ik ben nog steeds enthousiast. Word jij ook enthousiast van de Anastasia Beverly Hills Glow Kit?