budget make-up favorieten

Make-up budget favorieten

Make-up budget favorieten

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op make-up. Mooie make-up, fijne make-up, en vooral kwalitatieve make-up. Vaak leg je wat extra neer voor make-up van hogere kwaliteit, maar dat is zeker niet altijd het geval!
Daarom laat ik zien welke budget producten ik het geweldig vind doen en ik met veel plezier en tevredenheid gebruik.

budget make-up favorieten

Dit is de verzameling! Essence, Catrice, NYX, en er zit ook nog iets van ELF tussen.

 

budget make-up favorieten

Essence Shading Powder & Catrice Prime and Fine Mattyfing Powder

De Shading Powder van Essence heb ik al eens eerder gebruikt en laten zien in mijn contour-artikel. Ik blijf deze nog steeds zo fijn vinden!

Prime and Fine poeder van Catrice is ook zo’n product wat gewoon perfect z’n werk doet. Het is een transparante poeder, en je make-up gaat niet meer schuiven of afgeven. Super!

 

budget make-up favorieten

NYX HD Concealer wand & Essence longlasting lipliner

De HD Concealer wand van NYX is met 6,99 niet ultra budget, maar wel heel goed te betalen. Dit is de tweede beste concealer die ik ooit heb gehad, van alle concealers die ik geprobeerd heb! Dit is dus wel een echte make-up budget favoriet.

De lipliner van Essence was volgens mij 2 euro. Hij geeft goed kleur af, blijft goed zitten, vind het een mooi kleurtje, hij past bij meerdere lipsticks die ik heb en ik kan zo nog wel even doorgaan. Gewoon geweldig! Je kan ‘m ook makkelijk alleen dragen trouwens.

 

IMG_6958 (2)

Catrice Multi Matt blush

Deze blush is precies wat ik zoek. Een blush zonder glitters, met een fijne vrolijke kleur, die niet te fel is. En dat doet deze geweldig! Er zitten 4 tinten in, meestal gebruik ik de middelste 2 tinten gecombineerd. Ben ik de enige die de verpakking ook best wel mooi vindt?

 

budget make-up favorieten

Essence Liquid Ink eyeliner

Deze eyeliner is zo fijn! Een goede eyeliner hoeft echt niet duur te zijn, mensen. De andere eyeliners van Essence vind ik eerlijk gezegd wat minder, maar deze is echt geniaal. Diep zwarte kleur, vlekt bij mij niet, fijn kwastje, gewoon wat je voor een eyeliner nodig hebt. Ik was eigenlijk best skeptisch toen ik deze eyeliner kocht, maar ik ben compleet verrast en nu is het een make-up budget favoriet!

budget make-up favorieten

I heart chocolate palette van I Heart Makeup

Toen ik deze kocht vond ik het wel grappig dat er een dupe van de Chocolate Bar van Too Faced te koop was, en heb ‘m meegenomen om uit te proberen. Dit palette heeft me ook al zo positief verrast! Er zitten veel kleurtjes in, die allemaal best sterk van kleur zijn. Ik laat wat swatches van m’n favoriete kleurtjes uit dit palette zien.

 

budget make-up favorieten

Spreekt voor zichzelf, toch? Je kan de kleuren ontzettend sterk opbouwen en het werkt gewoon zo fijn. Voor ongeveer 10 euro is dit echt een heel goede investering.

budget make-up favorieten Eyes Lips Face

ELF Makeup | Mist & Set spray

Deze spray is eigenlijk een soort dupe van MAC Fix+. Het is een spray die heel mooi je make-up met je huid laat ‘versmelten’ zonder het te verplaatsen. Ik houd er van! Ik heb zowel deze spray als MAC Fix+ en ik gebruik ze allebei evenveel. Gewoon welke het meest dichtbij ligt eigenlijk, want ik vind ze even fijn! Deze van ELF neem ik eigenlijk liever mee op reis, omdat dit flesje van plastic is en dus niet zal breken.

Goede, fijne en kwalitatieve make-up producten hoeven dus niet altijd duur te zijn!

Wat zijn jouw make-up budget favorieten?

 

Posts created 845

49 gedachten over “Make-up budget favorieten

 1. Van Catrice Prime and Fine Mattyfing Powder was ik ook enoooooooorm van, maar dan wel van de losse poederversie. De compacte vind ik niet zo goed 🙁 Jammer dus dat die losse versie niet meer bestaat.

 2. Super leuk om zo’n budget verzameling te zien. Ik vind de verpakking van de Catrice blush ook mooi. Zij hebben ook andere producten in zo’n doorzichtige plastik verpakking. Het heeft iets wat ik gewoon niet kan uitleggen. Je ziet iets en je vind het mooi of niet. Dat is het denk ik. -x-

 3. Mooie producten en ik geloof je helemaal dat ze het goed doen. De longlasting lipliner van Essence heb ik ook, vind ze zo goed dat ik ze zelf ‘los’ draag!

 4. Ik heb onlangs ook een palette gekocht van I heart makeup en ben ook heel aangenaam verrast van de pigmentatie. Ik gebruik het bijna dagelijks nu

 5. Zo, die swatches van dat palette vallen me echt niet tegen! De lipliner van Essence is bij mij ook favoriet, ik gebruik hem ook altijd om mijn hele lippen mee in te kleuren 🙂

 6. I heart chocolate palette vind ik ook echt een prachtige palette dat meer dan genoeg te bieden hebt. Ik hoor veel over NYX HD Concealer bericht wat ik zeker eens wil gaan uitproberen. Je maakt mij nieuwsgierig naar Essence Liquid Ink eyeliner.

 7. Oeh, die concealer van NYX zag ik een tijd terug voorbij komen en sindsdien ben ik al benieuwd. Misschien toch maar aanschaffen 🙂 haha, herkenbaar ook dat je het product pakt wat het dichtste bij ligt… Maar wel tof om te horen dat ie dus ook zo fijn is als de Fix+ van MAC. Die heb ik ook een aangezien ik binnenkort weer eens wat wil bestellen bij ELF, zal ik deze tip zeker onthouden. Fijne dag vandaag! X

 8. Wat leuk om je budgetfavorieten te zien! De concealer van NYX wil ik nog steeds een keer gaan proberen, daar hoor ik wel meer goede dingen over 🙂

 9. De Essence Liquid Ink eyeliner moet ik ook echt een keer proberen dan :-). Ik heb Cc cream van Essence en die bevat me ook heel goed :-).

 10. De I Heart Chocolate Palette ziet er echt supercool uit, alleen daarom zou ik ‘m al kopen hahaha. De blush vind ik ook heel mooi 🙂
  Liefs X

 11. Die Matte Blush wil ik wel uitproberen die ziet er heel goed uit. En die make up palette lijkt me ook een heel product als ik zo je review lees. Heel erg benieuwd. Die Blush ga ik zekerrrr kopen xoxo

 12. Mijn favoriete budget makeup product is waarschijnlijk toch wel mijn essence lipliner in 06 satin mauve. Echt een prachtkleur en voor maar 0,99 euries kun je sowieso niet missen.

 13. Oh ben echt heel nieuwschierig gewonden naar die NYX concealer ! Sowieso vind ik NYX echt een top merk, kan niet wachten op de lip lingerie! Je blog gaat trouwens echt super goed!

 14. Die prime & fine poeder is heel fijn inderdaad!
  Ik ben zelf heel blij met de mascara van de Big Bazar. Hij geeft ongeveer hetzelfde resultaat als False lash effect van Max Factor, maar is maar 3 euro. Borsteltje is wat minder goed, maar daar kan ik wel mee leven

 15. Ik gebruik ook veel budget producten. Waaronder toevallig ook dat chocolate palet! Heel erg mooi en leuk om te zien en de kleuren zijn kwalitatief ook goed.

 16. Super leuk om te lezen! Ik hou echt van goede budget producten. Van het chocolade pallet, NYX concealer en de Catrice blush ben ik ook groot fan! Ben nu wel erg benieuwt geworden naar de lipliner van Essence!

 17. De hd concealer van NYX is fijn, ik gebruik hem alleen om mee te highlighten. Voor plekjes vind ik de Fit me concealer van Maybelline fijner. Mijn ultieme budget favoriet is talkpoeder! Kan het echt overal voor gebruiken haha. Ik gebruik het vooral als droogschampoo en als setting powder na mijn foundation (dit is trouwens niet aan te raden als je een droge huid hebt.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven