Sleek Highlighting Palette Solstice

Sleek Highlighting Palette Solstice | Review

Sleek Highlighting Palette Solstice

Nog een highlight palette! Deze is ook echt prachtig. Ik ga ‘m laten zien!
Laatst liet ik de Glow Kit van Anastasia Beverly Hills zien. Die was héél mooi, maar erg prijzig! Spoiler: deze is een stuk goedkoper en komt aardig in de buurt! Kijk maar mee 🙂

Sleek Highlighting Palette Solstice

Het Sleek Highlighting Palette Solstice heb ik bij Boozyshop gekocht voor €13,49. Het palette bevat 4 highlighters; een crème highlighter, 2 baked powders en 1 zachte poeder. Geschikt voor alle huidtypes. Daar raken we nieuwsgierig van! Even open maken.

Sleek Highlighting Palette Solstice

Ja. Halleluja. Hij is echt heel mooi. Dit is iets waar je op zit te wachten! Het kwastje dat erbij zit; leuk, maar ga ik niet gebruiken.
Ik ben benieuwd of dit palette even goed pigment heeft als de andere Sleek paletten. Swatch time!

Sleek Highlighting Palette Solstice

De meest linkse kleur is de crème. Ik raad je af om die met een kwast aan te brengen. Wel is deze het meest shiny en het meest gepigmenteerd! De andere kleurtjes doen het ook goed, zoals je kunt zien.

En toen kon ik niet wachten om dit uit te proberen. Zou dit eenmaal op het gezicht aangebracht nog steeds zo sterk pigment hebben?
Kijk en oordeel zelf.

Sleek Highlighting Palette Solstice

Ik heb het tweede kleurtje van het rijtje swatches met een ZOEVA highlighter penseel aangebracht.

Sleek Highlighting Palette Solstice

Zelf vind ik het best duidelijk te zien! En dat terwijl highlighters altijd zo lastig op te foto te zien zijn. Dit is ook best lang blijven zitten trouwens. Dit gaat wel minstens een vol dagdeel mee, in volle glorie. Ik ben dik tevreden met het Sleek Highlighting Palette Solstice!

Hij brengt heel erg fijn aan! Het viel me echt op hoe fijn dit aan het gezicht voelt. Een prijs van €13,49 voor 4 highlighters van goede kwaliteit ga ik zeker niet over klagen. Sterker nog, ik ben er echt heel erg blij mee! Een goede toevoeging aan mijn make-up collectie.

Gebruik jij wel eens highlighter? Kende je dit palette al?

Posts created 878

60 gedachten over “Sleek Highlighting Palette Solstice | Review

  1. Deze highlighters had ij bijnaaa besteld maar uiteindelijk toch biet hahah. Heb uiteindelijk voor een andere gekozen, maar nu wil ik deze alsnog :0 Hij is zoo mooi en dit is ook echt een fijne review 🙂 Leuk artikel!

  2. Erg mooi! Doet Sleek weer goed! Zelf ben ik meer van de warme highlighters en deze zien er allemaal vrij koel uit. Is dit de enige variant of is er ook 1 met warme highlighters? Ik ga eens op onderzoek uit:-D

    1. Er zijn meer varianten, maar de meesten zijn wel koel. Bij een bronzer-higlighter duo dat ik van Sleek heb zat wel een warme kleur!

  3. Laatst dacht ik dit nog te kopen, maar aangezien ik nog nooit een highlighter had gebruikt, besloot ik eerder voor een (goedkopere) single te gaan! Misschien moet ik mijn idee herzien en hem toch eventjes in huis halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven