MAC paint pot

MAC paint pot review & look

 

 

Dit keer een review over MAC Pro Longwear paint pot; met foto’s, mijn ervaring en een look! Kijk je mee? Gezellig!

Wanneer ik in de Douglas loop, trekt de MAC counter mij altijd aan. Mijn ervaring met de Pro Longwear concealer heb ik hier met jullie gedeeld, dit keer gaat het over de MAC paint pot! Want die had ik ook nog gekocht.

IMG_2449 (2)

Een prachtig potje. (Wel weer van glas, voorzichtig.) Ik heb de MAC paint pot gekocht in de kleur Layin’ Low. Er zijn in totaal 16 verschillende kleuren te verkrijgen, matte of met glitter.

MAC paint pot

MAC paint pot

Een kleur die bij mijn huidskleur wel redelijk nude is, een tikkeltje donkerder. Dit is een matte kleur.
De ingrediënten zijn als volgt:

MAC paint pot

Ik heb zelf nog nooit een allergische reactie of iets dergelijks gehad van MAC producten. Ieder huidtype is verschillend; als je met bepaalde ingrediënten voorzichtig moet zijn, let dan op deze lijstjes.

MAC paint pot layin' low

Swatch! Zoals je kan zien, lijkt het op mijn huidskleur, maar dan wat donkerder. Goed gepigmenteerd, ik heb hier echt heel weinig product voor gebruikt. Je ziet ook goed dat hij echt matte is. Dat vind ik wel een fijne basis voor een niet te opvallende look. De structuur is een soort crème; heel stevig maar wel romig en fijn uitsmeerbaar. Een goede structuur om mee te werken. Je kan de MAC paint pot als oogschaduwkleur gebruiken, maar ook als basis. En dat doet ‘ie goed!

Ik vind het super handig dat het meteen ook een kleurtje is, in plaats van alleen een oogschaduwbasis of alleen een kleurtje! Ik houd wel van multifunctioneel.

MAC paint pot look

MAC paint pot lookMAC paint pot look

Voor deze look heb ik dus de MAC pro longwear paint pot als basiskleur gebruikt. De kleur valt niet erg op, maar geeft wel een egale basis die bij een nude look bij mijn huidskleur past.

Om de look verder te maken heb ik dit palette gebruikt. (En niet te vergeten, eyeliner en mascara!)

IMG_2473 (2)

Wie weet welk palette dit is?

De MAC Pro Longwear paint pot kost €20,00. Niet geheel onbelangrijk, want dit is best prijzig. Eerlijk: als het niet een multifunctioneel product was, had ik het niet gekocht. Of je zo’n product aan je collectie wilt toevoegen kan je alleen zelf bepalen, maar de kwaliteit is wél erg goed!

Je doet waarschijnlijk érg lang met een potje, want je hebt niet veel product nodig. Je hebt ook meteen een oogschaduwbasis! Mijn oogschaduw bleef met de MAC paint pot als basis net zo goed zitten als wanneer ik mijn andere oogschaduw basis gebruik! (Normaal gebruik ik een eye primer van ArtDeco.)

Conclusie: Heel fijn product! Heeft aan mijn verwachtingen voldaan, van goede kwaliteit en ik vind het super fijn voor een rustige, dagelijkse look!

Wat vind jij van de MAC Pro Longwear paint pot?

 

 

 

Posts created 878

43 gedachten over “MAC paint pot review & look

 1. welkom in de wereld van de beste oogschaduw basis! ik kan niet meer zonder! mijn oogleden zijn soms zo vet dat de oogschaduw er niet meer op zit.. met dit product blijft het prachtig zitten , de gehele dag!

 2. Oh jee, een glazen potje. Ik ben daar niet zo’n ster in, want ik laat producten snel (en vaak) uit mijn handen vallen. Fijn dat het een multifunctioneel product is! Bedankt voor je fijne review.

 3. Wat een mooie look heb je gemaakt, de paint pot lijkt me erg handig, alleen gebruik ik al een goedkopere concealer potje van Catrice waar ik al tevreden mee ben . Wel handig dat het multi functioneel is .

 4. Wauw, echt prachtig die look! Zo’n Paint Pot staat echt al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje maar het wil er nog niet echt van komen. Nu toch maar eens vaart erachter zetten! ?

 5. Mooi! Ik wil zelf ook nog een paint pot van MAC aanschaffen. Ook een mooie bruine die dicht bij mijn huidskleur zit 🙂 de look die je ermee hebt gemaakt is trouwens prachtig. Een Bobbi Brown palette, toevallig?

  1. Dankjewel! Nee, het is the Nudes palette van Maybelline! Was in de aanbieding voor 9 euro. Dat laat je niet liggen toch? 😀

 6. Wat fijn dat het zo goed werkt. Hij ziet er al heel erg mooi uit in de pot. Stevig maar wel romig en fijn uitsmeerbaar dat klinkt erg goed zeg. Super handig als een oogschaduwbasis en dan ook nog oogschaduw. Ik denk dat je Maybelline Nude palette hebt gebruikt, maar ik kan het ook mis hebben natuurlijk. 😉 De kleur staat je goed en mooie foto’s . 

 7. Mooie ooglook! Ik ben heel benieuwd naar deze paint pots. Ik hoorde dat ze inderdaad heel goed werken als oogschaduwbasis en aangezien geen een basis oogschaduw lang laat zitten bij mij, ben ik benieuwd hoe dat met de paint pots is. De prijs heeft me tot nu toe alleen nog tegengehouden. Toch maar gewoon een keer langs Douglas.

 8. Wat een super mooie look heb je gemaakt!! Ik ben zelf nog niet bekend met MAC paintpot, maar ik heb er al veel goede reviews over gehoord. Ze doen me een beetje denken aan de creaseless creams van Benefit.

 9. Oh ik kende deze paint pots nog niet. Ben nog steeds geen echte MAC fan (als enige in de wereld zo ongeveer) maar die ziet er goed uit bij je zeg! En die palette trouwens ook, prachtig. Lfs Josine

 10. Leuke review! Ik kende dit product nog niet. Ik dacht in eerste instantie dat het een oogschaduw was, die in een potje zat. De kleur is wel héél erg mooi, Mariska! Oooohh, en je wenkbrauwen! He-le-maal geweldig! ♡

 11. Echt heel stom, maar ik heb deze nog nooit geprobeerd die potjes. Ik heb al eeuwen de basis van UD, maar als die op is, ga ik deze eens proberen. Fijn dat het een kleurtje en basis in een is.

 12. Wat een mooi product! Het staat je goed hoor ;). Op de een of andere manier moet ik steeds aan Debby denken (die deed mee aan hollands next topmodel vorige seizoen) als ik een foto van jou zie haha.

 13. Ik was (voor ik dierproefvrij ging) altijd fan van de paint pots van Mac. Dat was 8 jaar geleden het eerste product dat ik kocht van Mac. Super handig en makkelijk, ook op zichzelf gewoon dragen, en de kwaliteit ook super. Weinig producten die daaraan kunnen tippen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven