Gooi dat volume in je haar!

www.matteandshimmer.nl

 

In een paar minuten meer volume in je haar, zonder het te beschadigen met hitte? Kan dit echt of zijn dromen bedrog? Ik testte het uit met haarpoeder!

Soms wil je gewoon dat je haar extra fabulous is. Dan heb je die boost even nodig. Voor een feestje, gelegenheid, of gewoon omdat het kan. Er meer volume in föhnen heeft bij mij nooit zo veel effect, en touperen of haarspray gebruiken wordt mijn haar zacht gezegd ook niet veel gezonder van. Toen kwam ik uit op haarpoeder! Meteen een potje besteld; het onderstaande potje van Osis+.

IMG_1421

Fijn potje; niet te groot, niet te klein. Niet te vinden bij de drogist helaas, maar bij veel webwinkels te vinden. Gek genoeg verschillen de prijzen per webwinkel, maar de prijs ligt tussen de 6-10 euro voor een potje. Drogisterijen verkopen wel andere merken haarpoeder.

Dan het haar. Als mijn haar stijl is, vind ik het er het meest verzorgd uitzien, alleen wel een beetje plat. Zo zat mijn haar vlak voordat ik aan het haarpoeder begon:

IMG_1382 (2)

Dat kan beter, toch? Dat dacht het haarpoeder ook, want nadat ik dat gebruikte zat het zo:

_20151205_180331

IMG_1451 (4)

Ik zie duidelijk een verschil met meer volume! Yes!
Hoe heb ik het gebruikt? Beetjes poeder in mijn hand doen, en het zo goed mogelijk verdelen over de haarwortels. Als je daarna je haar met je handen omhoog schuift blijft het door het poeder op die manier zitten. Je haar voelt wel wat stugger op de plekken waar je het gebruikt hebt, maar hierdoor kun je er mee knutselen wat je wilt. (Nadat je je haar gewassen hebt is het stugge gevoel trouwens weg.) Als het na verloop van tijd wat gaat inzakken, hoef je alleen je handen door je haar te halen en zit het weer volop fabulous!

Kende je haarpoeder al? Hoe krijg jij volume in jouw haar? En wat vind jij van het resultaat?

 

 

Posts created 891

31 gedachten over “Gooi dat volume in je haar!

 1. Fijn dat het goed werkt en je direct resultaat ziet. Ik ben op zich altijd wel benieuwd hoe mijn haar hier op zal reageren, maar mijn krullen kunnen heel veel producten juist helemaal niet hebben.

  1. Het begint na een tijdje wel een beetje in te zakken, maar dat is makkelijk te herstellen door even je handen door het haar te halen! Hoef je ook geen extra poeder voor te gebruiken trouwens 🙂

 2. Ah, prima om iets online te bestellen. Gelukkig kan dat altijd makkelijk tegenwoordig. En lijkt me een fijn formaat, het potje. Mooi resultaat, wat fijn dat het goed werkt. Ben er nu ook wel benieuwd naar!

 3. Volume in het haar, ik teken ervoor. Ik ken de haarpoeder nog niet, erg he. Ik krijg volume in mijn haar vaak na het wassen, dan ziet mijn haar er best goed uit. Maar omdat ik het niet dagelijks was, ziet het er soms ook niet uit.. haha.. dit product zal ik zeker onthouden.

  1. Droogshampoo wil het haar ook nog wel wat extra volume geven zonder het te wassen! Moet na het aanbrengen wel even goed worden doorgekamd.

 4. Jaaaa, deze heb ik inderdaad ook een paar keer gehad. Ik moet zeggen dat droogshampoo ook veel doet voor volume, zeker die van Aussie. Plus dat die ook nog heel lekker ruikt 🙂

  1. Waar je het haarpoeder gebruikt hebt voelt het wat stugger, de rest van je haar voelt normaal. Wanneer je je haar weer gewassen hebt voelt alles weer normaal 🙂

 5. Mooi effect geeft dat volumepoeder! 🙂
  Ik gebruik een volumespray voordat ik mijn haar droog föhn, en dan blijft het 2 dagen volumineus! 🙂 Is van het merk Trevor Sorbie

 6. Ik heb een tijdje volumepoeder van de kruidvat gebruikt. Omdat ik niet echt goed ben in doseren en veel te vrolijk ging strooien, werd mijn haar zó stug dat ik het er meteen weer moest uitwassen.. Sindsdien ben ik niet zo’n fan haha! Het effect ziet er wel echt heel mooi uit bij jou, misschien dat ik het toch weer ga proberen.

 7. Wow, wat een goed product! Ik zag trouwens dat ze Osis+ bij de op = op shop verkopen, weet niet of dat overal zo is, maar als ik er weer langs kom ga ik zeker eentje halen om te proberen en kijken of het op mijn haar ook werkt!

 8. Aaah dit is ook één van mijn favoriete volume haar poeder. Geeft je haar ontzettend goed volume. Fijn om mee te werken! Alleen inderdaad wat je zei dat het jammer is dat het niet in de winkels te verkrijgen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven