budget make-up favorieten

Beauty on a budget: make-up favorieten van de drogisterij!

Kwaliteit is vaak wat duurder en goedkoop eindigt meestal in duurkoop. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: make-up producten van de drogisterij die goedkoop zijn én ontzettend fijn werken! Je moet dan wel maar net weten welke producten die verborgen pareltjes zijn. Daarom deel ik hier de beste goedkope make-up producten van de drogisterij.

Welke drogisterij heeft de beste make-up?

Little spoiler alert: er is niet één drogisterij die de beste budgetvriendelijke make-up heeft. Sommige merken vind je bij zowat elke drogist en andere merken vind je alleen bij een paar specifieke (web)winkels.

Mijn tip om de beste deals te krijgen:

Catrice eyeliner

Met stip op nummer één: de Catrice Brush Ink Tattoo Liner. Lang verhaal kort: deze eyeliner pen is écht even goed als de Kat von D tattoo liner, maar dan 4 keer goedkoper. Veel meer hoef ik hier niet aan toe te voegen, denk ik.

catrice brush ink eyeliner kat von d tattoo liner dupe

Essence eyeliner

Is pen eyeliner niet zo jouw ding en zoek je naar een goede liquid eyeliner? Dan zit je goed met de waterproof liquid eyeliner van Essence.

Zelf combineer ik trouwens altijd een pen eyeliner met een liquid eyeliner: de pen eyeliner is perfect om strakke lijntjes te tekenen en met de liquid liner kleur je alles makkelijk en snel met een egale, diepzwarte kleur in.

Maybelline mascara

Met mascara maak je een look helemaal af. Vroeger was de New York Colossal (waterproof) mascara van Maybelline mijn favoriet. Dat vind ik nog steeds een erg fijne mascara, maar de Lash Sensational van Maybelline mag er ook zeker zijn!

Revolution Conceal and Define

Zoek je een goede budget concealer van high-end kwaliteit? Ga dan voor de Conceal and Define concealer van Revolution. Ik heb ‘m al een tijdje liggen en deze concealer komt naar mijn mening het meest in de buurt van een high-end concealer. Behalve de prijs dan, want dit concealertje kost je maar €5!

makeup revolution conceal and define concealer review

Revolution New Trals vs Neutrals

Goede oogschaduw vinden kan nogal een uitdaging zijn, zelfs als je een ruim budget hebt. Ik kan je één palette aanraden dat het altijd goed doet en je slechts een tientje kost: het New Trals vs Neutrals palette van MakeUp Revolution. De kleuren bevatten veel pigment en blenden fijn. Succes gegarandeerd!

Poeders van TheBalm

Producten van TheBalm zijn tegenwoordig ook in drogisterijen te vinden! Vroegâh was dit merk erg populair, wat een beetje naar de achtergrond is gezakt. Maar dat maakt de producten niet minder goed! De blushes, highlighters en bronzers zijn de investering meer dan waard.

Wat is jouw favoriete drogisterij make-up?