Mooie woonkamer

Interieur inspiratie: zo ziet mijn droomhuis eruit!

Als het om huis en interieur gaat, vind ik het geweldig om inspiratie op te doen. Waarschijnlijk is dit fenomeen voor velen herkenbaar. Lekker scrollen door de meest luxueuze en stijlvolle huizen.

Ook al kan ik een echte dreamy mansion niet betalen; pracht en praal bekijken is altijd leuk. En vaak kom je ook nog eens toffe inspiratie tegen waar je jouw eigen huis weer een upgrade mee geeft! Kijk je mee naar al het moois?

Woonkamer

Wat de woonkamer betreft houd ik van een heel specifieke balans tussen modern & strak en gezellig & sfeervol. De woonkamer hieronder komt aardig in de buurt! Ik zou persoonlijk wat details veranderen om het meer naar mijn smaak te krijgen, maar het zou gek zijn als je dat niet zou doen. Misschien wat extra zwarte details voor contrast, bijvoorbeeld.

Een opstelling als deze vind ik trouwens ook heel chill: op de een of andere manier houd ik er persoonlijk niet zo van om de bank helemaal tegen de muur aan te zetten. Tenzij de woonkamer aan de kleine kant of erg smal is, natuurlijk. Qua comfort gaat mijn voorkeur ook altijd uit naar een hoekbank, want ik heb een stukje bank nodig om languit en lui op te liggen.

Mooie woonkamer

Keuken

Wat de keuken betreft kan ik het niet laten om een zacht tintje roze toe te voegen. Het liefst op de muur, maar in de keukenapparaten, decoratie en accessoires vind ik het ook goed. Dat ik een roze keuken geweldig vind, is trouwens geen geheim: ik schreef al eerder over mijn roze droomkeuken, met bijbehorende tips. Qua interieurstijl blijf ik het houden op een mooie balans tussen modern en sfeervol.

roze keuken inspiratie

Slaapkamer

De slaapkamer: the place where the magic happens, genaamd ‘slapen’. Ik zou m’n droomslaapkamer niet exact inrichten zoals hieronder, maar het hemelbed met lichtjes vind ik wel echt helemaal geweldig. De achterwand met groen vind ik ook erg origineel en een tof effect hebben, maar ik weet niet zeker of dat iets voor mij is. Zolang er maar een hemelbed met lichtjes staat, ben ik al blij.

hemelbed in de slaapkamer

Badkamer

In de meeste kamers vind ik sfeer en gezelligheid een belangrijk onderdeel, maar in de badkamer heb ik dat wat minder. De badkamer moet vooral een oase van rust zijn. Als de badkamer ruim genoeg is, heb ik er het liefst een inbouwbad én een regendouche. En een toilet natuurlijk.

De roze-beige tint in deze badkamer vind ik heel mooi, maar ik vind antraciet in de badkamer ook wel iets heel tofs hebben!

badkamer droom interieur

Thuiskantoor

Ten slotte de home office. Dit vind ik wel een goede plek om iets meer met kleur te spelen! Dit thuiskantoor is voor mij perfect, want het bevat mijn twee lievelingskleuren: zachtroze en een blauwgroene tint. Wat gouden details erbij en het is perfect!

No Title

No Description

Hoe ziet jouw droominterieur eruit?