kat von d tattoo liner dupe catrice eyeliner

Catrice Brush Ink Tattoo Liner Review: €5 Kat von D Tattoo Liner dupe!

Er zijn zoveel eyeliners op de markt dat een nieuwe niet zo snel meer aandacht trekt, tot ik de Catrice Brush Ink Tattoo Liner uitprobeerde. Het is niet gebruikelijk om aan het begin van een review de uitkomst al te verklappen, maar dit is toch echt de perfecte dupe voor de Kat von D Tattoo Liner! En dat voor maar €5.

-Voor meer beauty tips, updates en vragen kun je me volgen op Instagram! @matteshimmer-

Review | Catrice Brush Ink Tattoo Liner

Laten we beginnen bij het begin. De Catrice Brush Ink Tattoo Liner is een eyeliner die als waterproof is bestempeld. Net als veel andere eyeliners belooft deze dat ‘ie diep zwart, helemaal geweldig en waterproof is. Aan de titel van deze review heb je al kunnen raden dat deze eyeliner dat ook echt waarmaakt. Ik was dan ook meer dan positief verrast toen ik ‘m voor het eerst uitprobeerde!

Aan de swatch kun je dan ook meteen zien dat deze eyeliner een diep zwarte kleur achterlaat en scherpe lijnen zet. Het puntje droogt ook niet uit tijdens het tekenen. Super chill, want niets is irritanter dan een wing proberen te maken met een half uitgedroogde viltstift eyeliner.

Goedkope Kat von D Tattoo Liner dupe?!

Dit is geen clickbait, want ik vind de Catrice Brush Ink Tattoo liner echt de perfecte dupe voor de Kat von D Tattoo Liner. Aan de naam van het product te zien is dat waarschijnlijk ook wat Catrice probeerde te bereiken. Da’s wat mij betreft dus goed gelukt.

Hoe komt het dat deze eyeliner zo’n goede Tattoo Liner dupe is? Dat zit ‘m deels in het puntje. In veel pen eyeliners is dat van vilt gemaakt, een materiaal dat nog wel eens uit wil drogen. Als het vilt gaat pluizen is de eyelinerstift ook niet meer zo precies. Daar hebben de Kat von D Tattoo liner -en nu ook deze Catrice eyeliner- een oplossing voor gevonden.

En dat is een puntje dat uit individuele, synthetische haartjes bestaat. Ze zijn zó klein en dun dat het met het blote oog nauwelijks te zien is en lopen uit in de perfecte punt. De synthetische haartjes zuigen de eyeliner inkt niet op, maar begeleiden die gelijkmatig naar het puntje. Zodat je de perfecte wing kan zetten. Zoals je ook in mijn Kat von D Tattoo Liner review kan lezen hebben deze 2 eyeliners dus hetzelfde systeem.

Verder over de Catrice Brush Ink Tattoo Liner …

We kunnen dus wel concluderen dat ik erg tevreden ben over de Catrice Brush Ink Tattoo Liner. Hij is de perfecte dupe voor de Kat von D Tattoo Liner en werkt gewoon perfect! De kleur is diep zwart, de lijntjes zijn strak, hij blijkt inderdaad waterproof en blijft ontzettend lang zitten.

Ik ben trouwens niet de enige die dat vindt, want zowel vrienden als mede-beautybloggers zijn tot nu toe erg lovend over deze eyeliner. Voor maar €5 kan je dat toch niet laten liggen? Ik ga in ieder geval back-ups van deze eyeliner inslaan. Je vindt ‘m in Kruidvat, Trekpleister en andere winkels die het merk Catrice verkopen.

Is deze Catrice eyeliner wel wat voor jou?