Kat von D Tattoo Liner Trooper review

Kat von D Tattoo Liner review | Is ‘ie de hype waard?

Kat von D Tattoo Liner review

Met dit populaire product ben ik dan misschien een beetje laat, maar een goede eyeliner is altijd de tijd en moeite waard! Ik heb ‘m eindelijk: de Kat von D Tattoo Liner in Trooper. Ik ga ‘m reviewen en laten zien. Dan weten we meteen of ‘ie écht zo goed is.

 

Kat von D Tattoo Liner Trooper review

 

Daar is ‘ie dan. De Kat von D Tattoo Liner. Hij kost een euro of 20 en is exclusief verkrijgbaar bij Sephora. Je kan ‘m dus bestellen via de Amerikaanse Sephora, Franse Sephora of Elcorteingles.es. (El Corte Ingles is een warenhuis en tevens een Sephora verkooppunt, vandaar.)

De verpakking past wel echt bij Kat von D, gaaf. Echt zo’n tattoo-uitstraling. Klinkt misschien een beetje stom, want het product heeft zelfs ‘tattoo’ in de naam, maar ik vind het alsnog cool.

 

Kat von D Tattoo liner review

 

Maar is het product zelf en de werking ook zo speciaal? Laat ik eens beginnen over het puntje. Ik had eigenlijk een camera gewild waarmee je gigantisch in kan zoomen, veel verder dan dit. Dit puntje is namelijk wel écht anders dan andere eyeliner pennen. Van de meeste eyeliner pennen zijn de puntjes gemaakt van iets wat me aan viltstift doet denken. Na verloop van tijd wordt het puntje dan minder strak en droogt het puntje ook uit terwijl het product waarschijnlijk nog niet op is.

De Kat von D Tattoo Liner is heel anders wat dat betreft: het puntje is gemaakt van allemaal synthetische haartjes, die wel als één geheel ‘reageren’. Lekker ingewikkeld allemaal eigenlijk. Kort samengevat: dit werkt veel beter dan zo’n viltstiftpuntje. Het puntje droogt hierdoor niet uit, en loopt ook af in een letterlijk haarscherpe punt.

Tijd voor die swatch!

 

Kat Von D Tattoo Liner review

 

Ik heb even verschillende streepjes gemaakt om te laten zien dat je hiermee makkelijk streepjes van verschillende diktes mee kan maken.

Met andere eyeliner stiften heb ik vaak de ervaring dat er pas eyeliner uit komt wanneer je de stift echt over je ooglid schuift en trekt. Bij deze eyeliner komt er gewoon al eyeliner uit zodra die je huid aanraakt. Echt heel comfortabel, en extreem fijn als je enigszins rimpeltjes of lijntjes in je oogleden hebt, geloof me. Dan hoef je niets meer strak te trekken enzo.

Over het algemeen merk ik niet zo wonderbaarlijk veel verschil tussen eyeliners. Het komt wel allemaal op hetzelfde neer. Deze eyeliner is wel écht anders, door dat gekke maar fijne puntje. Ik ben blij dat ik ‘m heb gekocht, maar of je een eyeliner 20 euro waard vindt is natuurlijk je eigen keuze.

 

Kat von d tattoo liner makeup look

 

En hier draag ik de Kat von D Tattoo Liner. Mooi zwart en je kan er netjes mee werken. Het enige wat jammer is, is dat de skills om eyeliner te zetten niet aan komen waaien. Maar een fijne eyeliner zoals deze maakt het wel écht makkelijker.

Hoe vaak draag jij eyeliner?

Posts created 876

32 gedachten over “Kat von D Tattoo Liner review | Is ‘ie de hype waard?

 1. Deze eyeliner wil ik ook echt nog een keertje scoren, hij lijkt me zo fijn! Ik gebruik regelmatig eyeliner en heb best wel fijne exemplaren, maar deze lijkt me nog beter.

 2. Top. Deze wil ik ook graag bestellen en hij zat gisteren nog in mijn online shopping mandje, maar uiteindelijk toch nog niet gedaan. Ik draag iedere dag eyeliner, op dit moment één van ELF die ik echt heel fijn vind.

 3. Ik twijfel al heel lang over deze eyeliner. Ik gebruik vaak liever een kwastje ipv een stift. Maar iedereen is zo hyped over dit ding…

  1. Ik gebruik sowieso altijd liquid of stift, dus dan is dit wel een verbetering. Kwastje is heel anders in gebruik en als je daar heel tevreden mee bent, is deze eyeliner zeker geen benodigdheid. Maar kan wel leuk zijn om te testen natuurlijk 🙂

 4. Wat is ‘ie mooi! Was hier al heel beniewd naar, had het gister nog toevallig met vriendinnen over de Sephora. Ahhh ik zou hem wel willen proberen hoor!

 5. Oke nu geloof ik het echt. Grote bloggers gaan er los op maar vind je review goed. Mijn skills komen hierin niet aanwaaien dus draag nooit meer eyeliner

 6. Prachtige eyeliner, Moet ook voor de prijs wat je er voor uitgeeft. Maar mag ik
  vragen welke verkooppunt het beste is waar je de eyeliner koopt / Sephora
  producten. (Geen extra kosten)

  Groeten,

  Janine

 7. Ik vind stiften normaal echt 3x niks, maar dat hij al product geeft zodra hij je huid raakt klinkt wel supergoed. Ik zat vandaag nog op de Sephora site gekeken om wat te bestellen, misschien neem ik deze wel mee 🙂

 8. Wat een super leuke reviews heb jij toch! Ik was deze eyeliner al lang aan het eyeballen en ik denk dat ik ’em nu toch echt ga aanschaffen! Ik gebruikte eerste een goedkope van de Essence met zo’n penseeltje, want die stiften werken bij mij gewoon niet. Ben hier nu wel heel erg benieuwd naar! 🙂

 9. Omg ik heb inderdaad altijd bij de stiften dat het puntje niet meer scherp is en dat hij uitdroogd (en hele grote tip, pak een tissue en trek het puntje eruit, aan de andere kant zit ook een puntje meestal!) maar deze eyeliner ga ik zeker uitproberen, inderdaad wel prijzig, maar ja, uitproberen mag toch??❤️

  xxx Sophie

 10. Hij lijkt me super fijn, maar inderdaad voor mij is €20 echt te veel voor een eyeliner. Ik zweer bij de liquid eyeliner van Essence en die vind ik echt heel fijn!

 11. Ik draag elke dag eyeliner! Vaak doe ik eyeliner met fake lashes en klein beetje mascara op de onderwimpers wanneer ik ga werken. De KatVonD eyeliner is mijn all time favorite! Mijn huidige Tattoo eyeliner is al mijn tweede en is sinds vandaag helaas op. Ik ga het zeker opnieuw bestellen via Sephora US (ik zie deze niet op de Spehora FR website staan?).

 12. Aan skills kun je werken. Dus niet getreurd, maar als je de juiste spullen in huis hebt wordt het creëren van de perfecte look natuurlijk wel een stuk makkelijker. Leuke post. Ik kende de eyeliner van kat von d helemaal nog niet… En eigenlijk ben ik best wel convinsed! Dus wie weet dat ik hem binnenkort ook wel aanschaf:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven