spongebob makeup collectie beauty

Dit make-up merk heeft een Spongebob collectie uitgebracht!

HipDot x SpongeBob make-up collection

Hij woont in een ananas diep in de zee … met oogschaduw zo geel als een kaassouflé! Want er is nu een echte Spongebob make-up collectie, gepresenteerd door beauty merk HipDot.

HipDot kende ik nog niet, en het is waarschijnlijk erg slim van ze geweest om hun merk op de kaart te zetten door met SpongeBob samen te werken. Wie houdt er nou niet van SpongeBob?

De Spongebob make-up collectie

Weet je wat ik nou écht top vind aan deze collectie? Het zijn ook echt leuke kleuren en nuttige producten die ook nog eens bij het thema passen! Zo eindeloos vaak zie je collabs voorbij komen met toffe namen en designs. Dan wil je het kopen, tot je de binnenkant ziet. Saai of juist onbruikbaar. Deze collectie vind ik daarin een heel goede balans hebben!

Oké, de collectie zelf. Er is dus een ‘Bikini Bottom’ oogschaduw palette, met vrolijke kleurtjes in een mix van matte en sparkle finish, een ‘Jellyfish’ lip gloss trio, Een ‘Sandy Cheeks’ blush/bronzer duo en de ‘Best Friends’ maskertjes. Ook zijn de prijzen best wel oké. $30 voor 3 lip glosses, $36 voor het palette en $18 voor de blush/bronzer is niet goedkoop, maar best prima. Vooral vergeleken met sommige waanzin-prijzen van tegenwoordig.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1646/1469/products/SB_BUNDLE_EVERYTHING_Big_copy_2400x.png?v=1563296591

 

De verkrijgbaarheid in Nederland

Die is teleurstellend, maar niet onmogelijk. Waar een wil is, is een weg! Het merk verzendt zelf namelijk niet naar Nederland, of überhaupt buiten de Verenigde Staten. Maar daar laten we ons niet door tegenhouden.

Je zou namelijk Shipito kunnen gebruiken en het vanaf daar naar Nederland laten sturen. Duurt wel even voor het er is, maar … het is mogelijk! Als je wat hulp nodig hebt met Shipito kan je altijd een reactie achterlaten of me een bericht sturen op social media. Op Instagram vind je me op het account @matteshimmer.

Wat vind jij van deze Spongebob make-up collectie?