notino make-up

Van MAC tot MakeUp Revolution: hier vind je al deze merken onder 1 dak!

Onder een digitaal dak welteverstaan; bij Notino vind je allerlei beautymerken in één webshop. Van budget make-up tot high-end merken! Dat scheelt weer gedoe.

Meestal zie je dat luxe- en budget merken verspreid zijn over verschillende winkels. Je kunt ze wel vinden, maar voor verschillende merken moet je bij andere winkels terecht. Zo blijf je aan de gang met bestellen, om maar niet over de verzendkosten die daarbij komen kijken te spreken … Handig dus, als die moeite je bespaard blijft!

Welke make-up merken zijn er dan?

Om maar even de meest gebruikelijke make-up merken op te noemen: je vindt bij Notino Benefit, Bobbi Brown, BH cosmetics, I Heart Revolution, Makeup Revolution (van die chocolate bar palettes, die ken je wel), Inglot, L’oreal, MAC, Nars, Real Techniques, The Balm, W7 en Sigma Beauty. Om maar even een selectie te noemen. Vooral als je naar de prijsklassen van de merken kijkt een breed assortiment.

https://www.instagram.com/p/BlSQY3Qn7EC/?taken-by=notino_nl

Ik zou me meer bezig moeten houden met skincare dan ik nu doe, maar dat even terzijde. Ook op het gebied van skincare heeft Notino een fijn aanbod. Je kan er GlamGlow maskers scoren, de bekende Embryolisse moisturizer en nog veel meer van drogisterijmerken tot high-end. Er zijn letterlijk 150+ pagina’s aan gezichtsverzorgende producten, vergeef me dat ik niet alles individueel op heb genoemd. De conclusie is dus wel duidelijk: veel skincare!

Anders nog iets?

Yes! Persoonlijk houd ik me uiteraard het meest bezig met make-up en wat skincare, maar je vindt er ook haarproducten (zowel tools als verzorging), veel parfums, lichaamsverzorging producten en zonbescherming. Als je voor make-up aan het shoppen bent zijn er dus veel andere handige en fijne producten die je meteen even mee kan pakken. Of als je voor skincare of een luchtje aan het shoppen bent, kun je meteen wat make-up meepakken. Het is maar hoe je het bekijkt.

Is het betrouwbaar?

Het verbaast me eigenlijk dat een webshop met zo’n breed assortiment en veel populaire producten nog niet zo bekend is in de beautywereld als ik had verwacht. Zelf heb ik bij Notino de Makeup Revolution Conceal and Define concealer besteld en getest. Misschien had je die review al voorbij zien komen. Alles is gewoon netjes aangekomen en geregeld zoals je verwacht van een webshop. Dat zit dus gewoon goed!

 

Had jij al eens van Notino gehoord?