Jeffree Star Cosmetics 24 Karat Skin Frost Palette review

Jeffree Star Cosmetics 24 Karat Skin Frost Palette | review

 

Jeffree Star Cosmetics 24 Karat Skin Frost Palette review

Wie houdt er nou niet van een mooie glow? Onlangs vielen er een aantal mooie Jeffree Star Cosmetics items van The Makeup Spot op m’n deurmat. Het was net kerst, maar dan in de zomer. Dubbel plezier! Ik kon niet wachten om het Jeffree Star Cosmetics 24 Karat Skin Frost Palette uit te proberen. Hier is de review.

Het Jeffree Star Cosmetics 24 Karat Skin Frost Palette is dus een highlighter palette dat bestaat uit 6 verschillende Skin Frost highlighters. Normaal komen deze highlighters los in een grote, felroze compact. Dit keer in een handig palette mét nieuwe kleuren. De kleuren in het 24 Karat palette zien er op het eerste gezicht niet uit alsof ze allemaal als highlighter bruikbaar zijn (voor dezelfde persoon). De highlighters variëren namelijk van licht tot redelijk donker. Wat doen we daarmee?

Eerst maar eens naar de swatches kijken.

Jeffree Star Cosmetics 24 Karat Skin Frost Palette review swatches

Dames en heren, deze swatches zijn in één veeg gemaakt. Of er wat kleur vanaf komt hoef je je dus niet meer af te vragen. Maar voor een lichte huid lijken alleen de 1e twee kleuren en de laatste kleur bruikbaar. Of toch niet?

Als highlighter zou ik niet een donkerbruine kleur gebruiken op een lichte huid. Maar de kleuren in dit palette zijn ook prima als oogschaduw te gebruiken! Of over een matte lipstick heen, voor een metallic effect. De vierde kleur zou je zelfs als een glowy blush kunnen gebruiken. Sky is the limit.

Normaal maak ik een make-up look waarbij ik een product gebruikt wat ik review, maar met highlighters komt het met bewegend beeld toch een stuk duidelijker over. Ik zet m’n highlighters graag dik genoeg aan om van de maan zichtbaar te kunnen zijn, maar je kan er natuurlijk ook wat rustiger aan mee doen. Alles mag, dat is ook zo leuk aan make-up!

Glow! on Make a GIF

premium

Het resultaat liegt er niet om: als dit geen duidelijke glow is weet ik het ook niet meer! Ik heb de eerste kleur uit het palette gebruikt. Sunshine is in the house! Alle Jeffree Star Cosmetics 24 Karat Skin Frost Palette kleuren zijn opgebouwd vanuit dezelfde Skin Frost formule, wat betekent dat ze allemaal dezelfde feel and touch hebben. Ik vind het in ieder geval een prachtige aanwinst voor m’n make-up collectie.

Houd jij ook van een opvallende glow?