Cosaro Liquid Highlighter review

Die make-up is nog niet op! Zo gebruik je jouw producten tot het laatste beetje

Het make-up leven kan al duur genoeg zijn! Daarom is het handig om niet te vroeg make-up weg te gooien die op lijkt. Het is namelijk niet altijd wat het lijkt. Zó haal je het laatste beetje uit de kan. Nou ja, uit je make-up.

Foundation tubes

Bepaalde foundations komen in tubes. Daar kan je op een gegeven moment in knijpen wat je wilt, maar er komt niks meer uit. Gooi het nog niet weg! Je kan in een klein (luchtdicht) potje of andere verpakking het laatste beetje bewaren. Knip de tube open en er zit nog meer in dan je denkt. Als je foundation in een glazen verpakking hebt kun je ‘m een nachtje op z’n kop laten staan. De volgende ochtend kun je dan het laatste heilige goedje eruit halen.

Verborgen in je lipstick

Wanneer je favoriete lipstick op dreigt te gaan, raak dan nog niet in paniek! Je kan ten eerste altijd met een lip kwastje de laatste beetjes uit de huls halen. Maar er is nog meer. Sommige lipsticks hebben onderin een verborgen compartiment. Het lijkt alsof dat gewoon een stukje is dat de kleur laat zien, maar soms is het dus een geheim vakje waar nog een beetje lipstick in zit. Handig! Onder andere ELF en NYX lipsticks hebben dit.

No Title

No Description

Uitgedroogd?

Soms heb je met make-up producten dat ze op lijken doordat ze eigenlijk zijn uitgedroogd. Gooi ze nog niet weg! Veel producten kun je redden met een drupje cosmetische olie. Niet zo lastig en dan heb je er nog wat langer plezier van.

Die moeilijke concealer & liquid lipstick tubes

Deze zijn het moeilijkst. Het zijn tubes van hard plastic die je niet zomaar kan doorknippen. Een cirkelzaag gebruiken raad ik je ook af. Normaal krijg je het product hieruit door de applicator in de tube te dippen, maar wanneer ‘ie bijna op is zit er dus bijna geen product meer aan de applicator. Het staafje van de applicator is echter flexibel maar niet zo breekbaar. Je kan dus -in de tube- de applicator tegen de zijkant van de tube drukken. Die buigt dan tegen de rand aan. Draai de tube rustig omhoog terwijl je de applicator tegen de zijkant aan houdt. Zo kun je nog de laatste restjes eruit miemelen.

Maak jij jouw make-up producten altijd helemaal op?