eyeko black magic liquid eyeliner

De eyeliner die m’n leven heeft veranderd | Eyeko Black Magic Liquid Eyeliner review

Eyeko Black Magic Liquid Eyeliner review

Zo, het is weer even geleden dat ik een echte review van een make-up product heb gemaakt! Vaak lijken nieuwe producten op andere producten die ik al eens gereviewd heb, en is het bijvoorbeeld alleen een nieuwe kleur. Daarom wat minder reviews. Daarom ben ik erg blij om weer écht iets nieuws uit te kunnen hebben proberen: de Eyeko Black Magic Liquid Eyeliner.

The Make Up Spot was zo genereus en lief om mij onder andere deze eyeliner op te sturen, anders vrees ik dat dit pareltje voor mij onontdekt zou zijn gebleven. Eyeko is namelijk een merk dat nog niet bij mij op de radar stond, en ik had oprecht ook niet verwacht dat deze eyeliner zo goed zou zijn. Nu heb ik allang verklapt wat ik ervan vind, maar ik ga nog even wat duidelijker laten zien en uitleggen waarom. Fasten your seatbelts en neem een kopje thee.

 

eyeko black magic liquid eyeliner review

 

Tot nu toe was de beste eyeliner die ik ooit had geprobeerd de Kat von D Tattoo Liner. Wat de Kat von D Tattoo Liner onderscheidt van andere eyeliner stiften is dat het eigenlijk geen stift is. Althans, het heeft geen vilt puntje (zo’n irritant schuim-achtig puntje wat achterlijk snel uitdroogt), het puntje bestaat uit een soort micro-‘haartjes’ die bij elkaar samen komen tot 1 ziekelijk scherpe punt – die niet uitdroogt. Waarom ik dit hele technische zeurverhaal over een eyelinerpuntje erbij haal? Omdat de Eyeko Black Magic Liquid Eyeliner exact zo’n systeem heeft in het puntje. En omdat dat HET systeem is dat ervoor zorgt dat je stift niet uitdroogt en heel precies werkt.

Je kan je voorstellen dat ik dus nóg blijer werd dan ik al was toen ik het dopje van mijn nieuwe magische vriend af haalde.

Toen ik de Eyeko Black Magic Eyeliner daadwerkelijk uit ging testen werd ik alleen maar blijer. Het was een erg goede dag voor mijn make-up blijheid. Er komt niet te veel of te weinig eyeliner uit het kwastje. Het is een diep zwarte kleur en dekt goed. Ook als je over een dikke laag oogschaduw aan het stiften bent droogt ‘ie niet uit. It’s magic! Geen false advertisement in de naam.

https://www.instagram.com/p/BeGsSp9hgLE/?taken-by=matteshimmer

 

Natuurlijk nog even een look met de Eyeko Black Magic Liquid Eyeliner. Wat is ‘ie fotogeniek! Als je je afvraagt in hoeverre de foto bewerkt is: de huid is wat gladder gemaakt en de kleuren zijn een beetje verzadigd. Maar dat doet niks af aan het feit dat het gewoon een kei goede eyeliner is. Punt uit.

De Eyeko Black Magic Liquid Eyeliner kost €16 bij The Make Up Spot, wat goedkoper en makkelijker te verkrijgen is dan de Kat von D Tattoo Liner. Mijn keuze is in ieder geval gemaakt.

Lijkt deze eyeliner jou wel wat?