Kat von D Tattoo Liner Trooper review

Kat von D Tattoo Liner review | Is ‘ie de hype waard?

Kat von D Tattoo Liner review

Met dit populaire product ben ik dan misschien een beetje laat, maar een goede eyeliner is altijd de tijd en moeite waard! Ik heb ‘m eindelijk: de Kat von D Tattoo Liner in Trooper. Ik ga ‘m reviewen en laten zien. Dan weten we meteen of ‘ie écht zo goed is.

 

Kat von D Tattoo Liner Trooper review

 

Daar is ‘ie dan. De Kat von D Tattoo Liner. Hij kost een euro of 20 en is exclusief verkrijgbaar bij Sephora. Je kan ‘m dus bestellen via de Amerikaanse Sephora, Franse Sephora of Elcorteingles.es. (El Corte Ingles is een warenhuis en tevens een Sephora verkooppunt, vandaar.)

De verpakking past wel echt bij Kat von D, gaaf. Echt zo’n tattoo-uitstraling. Klinkt misschien een beetje stom, want het product heeft zelfs ’tattoo’ in de naam, maar ik vind het alsnog cool.

 

Kat von D Tattoo liner review

 

Maar is het product zelf en de werking ook zo speciaal? Laat ik eens beginnen over het puntje. Ik had eigenlijk een camera gewild waarmee je gigantisch in kan zoomen, veel verder dan dit. Dit puntje is namelijk wel écht anders dan andere eyeliner pennen. Van de meeste eyeliner pennen zijn de puntjes gemaakt van iets wat me aan viltstift doet denken. Na verloop van tijd wordt het puntje dan minder strak en droogt het puntje ook uit terwijl het product waarschijnlijk nog niet op is.

De Kat von D Tattoo Liner is heel anders wat dat betreft: het puntje is gemaakt van allemaal synthetische haartjes, die wel als één geheel ‘reageren’. Lekker ingewikkeld allemaal eigenlijk. Kort samengevat: dit werkt veel beter dan zo’n viltstiftpuntje. Het puntje droogt hierdoor niet uit, en loopt ook af in een letterlijk haarscherpe punt.

Tijd voor die swatch!

 

Kat Von D Tattoo Liner review

 

Ik heb even verschillende streepjes gemaakt om te laten zien dat je hiermee makkelijk streepjes van verschillende diktes mee kan maken.

Met andere eyeliner stiften heb ik vaak de ervaring dat er pas eyeliner uit komt wanneer je de stift echt over je ooglid schuift en trekt. Bij deze eyeliner komt er gewoon al eyeliner uit zodra die je huid aanraakt. Echt heel comfortabel, en extreem fijn als je enigszins rimpeltjes of lijntjes in je oogleden hebt, geloof me. Dan hoef je niets meer strak te trekken enzo.

Over het algemeen merk ik niet zo wonderbaarlijk veel verschil tussen eyeliners. Het komt wel allemaal op hetzelfde neer. Deze eyeliner is wel écht anders, door dat gekke maar fijne puntje. Ik ben blij dat ik ‘m heb gekocht, maar of je een eyeliner 20 euro waard vindt is natuurlijk je eigen keuze.

 

Kat von d tattoo liner makeup look

 

En hier draag ik de Kat von D Tattoo Liner. Mooi zwart en je kan er netjes mee werken. Het enige wat jammer is, is dat de skills om eyeliner te zetten niet aan komen waaien. Maar een fijne eyeliner zoals deze maakt het wel écht makkelijker.

Hoe vaak draag jij eyeliner?