sephora value sets 2017

Super leuke, schattige en prachtige Sephora value sets

 

Jammer genoeg hebben we geen Sephora winkels in Nederland … maar gelukkig kunnen we nog wel online bestellen! En da’s een feestje, want al helemaal richting de feestdagen zijn er leuke value sets! Ze zijn mooi, leuk, schattig en trekken je portemonnee leeg. Én zijn het helemaal waard.

-Als je wil weten hoe je vanuit Nederland bij Sephora moet bestellen, lees dan even deze handleiding

 

Sephora Favorites | Give Me More Lip 2017 | $68

Deze value set is DÉ set om te hebben voor de high-end lipstick liefhebber! De Sephora Give Me More Lip value set bevat 15 lipproducten van onze favoriete merken zoals Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills, Urban Decay, Too Faced … en ga zo maar door. De kleuren zijn ook best wel draagbaar voor veel verschillende huidskleuren, daar is wel over nagedacht.

Ik zou deze set in ieder geval wel graag onder de kerstboom willen vinden …

 

No Title

No Description

 

Sephora Favorites | Glow For It | $40

Motto van 2017: A girl gotta glow. Vind ik wel. Vond Sephora ook, met deze set. Fijn dat we op dezelfde golflengte zitten.

In de Sephora Glow For It value set zitten 7 best-selling highlighters! Van poeder tot liquid en van Becca tot CoverFX. Go for glow!

 

No Title

No Description

 

Sephora Favorites | Superstars Everyday Must Haves | $75

Één van de duurdere sets, maar ook de meest veelzijdige als je het mij vraagt. Er zitten allerlei high-end producten in die je dagelijkse routine ondersteunen.

Een greep uit deze box: Kat von D Lock It Setting Powder, een ekkkkkte Brow Wiz van Anastasia, een originele Beautyblender, de Hoola Bronzer van Benefit … ga zo maar door. Als je je bedenkt dat een Beautyblender al €20 is vind ik de set van deze prijs wel prima.

No Title

No Description

 

Too Faced, Huda Beauty & Anastasia Beverly Hills Mini Liquid Lip sets

Als je kennis wil maken met de lipproducten  van één van deze 3 merken is zo’n mini setje heel handig, en ook nog eens heel schattig. En eerlijk is eerlijk: hoe vaak maak je een liquid lipstick nou volledig op? Mij is het in ieder geval nog niet gelukt.

Too Faced ‘Under The Kissletoe’ Liquified Lip Set | $ 25 voor 4 lipproducten

No Title

No Description

 

Huda Beauty Liquid Matte Mini’s | $33 voor 4 stuks – verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar

No Title

No Description

 

Anastasia Beverly Hills Mini Liquid Lipstick set | $25 voor 3 stuks

No Title

No Description

 

Welke Sephora Value Set vind jij het mooist?