hoe sephora bestellen nederland

Handleiding: hoe werkt bestellen bij Sephora.com?

Hoe bestel je bij Sephora.com & laat je het naar Nederland verzenden?

 

We missen de Sephora winkels natuurlijk heel erg in ons kikkerlandje! Gelukkig kunnen we in ieder geval nog wél van Sephora.com bestellen. Waarom een handleiding? Omdat sommige knopjes nogal verstopt zitten en het wel handig is om van te voren te weten hoe het zit met verzendkosten, douanekosten enzovoorts!

Stap 1: stop de producten in je winkelmandje

Hier hoef ik je natuurlijk niet bij te helpen. Wél is het handig om te weten dat niet alle producten van Sephora naar Nederland worden verzonden! Een paar merken die al in Nederland verkrijgbaar zijn worden niet naar Nederland verstuurd en wegens veiligheidsvoorschriften worden zaken zoals sprays en nagellakjes ook niet altijd in het vliegtuig gestopt.

 

Stap 2: hoe zorg je dat je producten naar een Nederlands adres verzonden kunnen worden?

Dit is het grootste struikelblok. De site gaat er vanuit dat je Amerikaans bent en laat alle producten in dollars zien. Als je de knop die hieronder staat over het hoofd ziet en met de Amerikaanse instellingen van de site je adres in gaat vullen werkt het namelijk niet! Je moet in je winkelmandje bij check-out namelijk het knopje dat hieronder gemarkeerd is aanklikken en Nederland kiezen. Nog iets wat lekker zuur is: als je met je telefoon op Sephora.com winkelt bestaat dit knopje niet! Je kan dus alleen vanaf je computer bestellen.

 

sephora bestellen verzenden nederland

 

Nog een extra tip: koop geen cadeaubonnen van Sephora.com (tenzij je naar de Verenigde Staten gaat). Je kan deze giftcards alleen in de VS besteden.

 

Stap 3: extra kosten?

De verzendkosten verschillen, en ja, er zijn extra kosten. Nadat je in de vorige stap geselecteerd hebt dat je je spul naar Nederland wil laten sturen worden de prijzen, verzendkosten, belastingen en het totaal in euro’s berekend. Je betaalt dus het volgende:
– De prijs van je producten
– Verzendkosten
– Belasting
Die prijzen bij elkaar opgeteld vormen het totaal. Omdat je tijdens het bestellen al belasting hebt betaald krijg je nooit achteraf douanekosten wanneer je pakket bij je bezorgd wordt.

 

Stap 4: wachten

Ja, dit is het moeilijkst. Wanneer ik bij Sephora.com besteld heb duurt het meestal ongeveer een week voordat het aan is gekomen. Da’s dus niet erg lang, als je je bedenkt dat je geliefde make-upjes een wereldreis over de Atlantische oceaan maken. Na het weekje geduld ben je verenigd met je nieuwe liefdes! Veel geluk samen!

 

Heb jij wel eens bij Sephora.com besteld?