Fenty Beauty Trophy Wife Highlighter: dé betaalbare dupe!

Fenty Beauty Trophy Wife Highlighter Dupe

De make-up wereld gaat helemaal los met de Fenty Beauty make-up collectie die gelanceerd is! In het bijzonder de Fenty Beauty highlighter in de kleur ‘Trophy Wife’. Het pigment, die gouden shine, het is alles wat we nodig hebben! Nou ja, een betaalbare dupe waar je een stuk makkelijker aan kan komen zou ook wel leuk zijn, toch? Ik heb ‘m voor je ontdekt!

ZODRA de Trophy Wife Highlighter swatches me om de oren begonnen te vliegen dacht ik meteen: die kleur komt me bekend voor. Ik heb zoiets hier ergens liggen. Zo’n gouden glow die bijna rechtstreeks van een gesmolten goudstaaf met een stukje zon moet komen. Het is. Helios van Meraki Cosmetics!

Want even heel eerlijk, zie je een verschil tussen de (linker)swatch op de foto hieronder en de swatch op de foto die daar weer onder staat?

No Title

No Description

http://www.amandatamara.nl/wp-content/uploads/2016/12/IMG_1951.jpg

Mijn review over de Meraki Cosmetics highlighter formule kun je hier vinden.

Als je voor the real deal wil gaan en de versie van Fenty Beauty wil hebben kun je die via Sephora.com of Sephora.fr bestellen. Die kost daar volgens mij een eurie of 34, zonder verzendkosten en extra belastingen gerekend.

Helios van Meraki Cosmetics kost daarentegen €18 en kun je bij de eigen website van Meraki of bij Boozyshop bestellen. Als je alleen 1 highlighter wil bestellen zijn de verzendkosten via de eigen website van Meraki lager omdat je alleen voor een envelopje betaalt. Bij Boozyshop zijn de vaste verzendkosten wat hoger, maar gratis als je meerdere producten koopt en dus €30 of meer besteedt.

Laten we nog even naar Helios in volle glorie op verschillende huidjes kijken!

https://static.webshopapp.com/shops/077098/files/109742774/800x700x2/meraki-meraki-cosmetics-loose-highlighter-powder-h.jpg

 

BLIN-DIIIIIIIIIIING.

 

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1551/0543/products/Helios_2.jpg?v=1503745130

 

En ten slotte ben ik zo verdrietig dat deze foto maar zo klein is :'(. Maar kun je nagaan, dat de highlight er alsnog vanaf straalt!

No Title

No Description

 

Een ideale dupe van Fenty Beauty Trophy Wife! Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over niet genoeg glow hebben met deze highlighters. Hij past ook nog eens bij een enorme variatie aan verschillende huidskleuren. Ik denk ook dat dat deze highlighter zo’n hit heeft gemaakt. Het is gewoon prachtig!

 

Zou jij deze kleur highlighter rocken?