meraki cosmetics asteria review

Meraki Cosmetics highlighter review | van beautyblog tot make-up merk

Meraki Cosmetics highlighter Asteria review & make-up look

 

Vandaag review ik de highlighter Asteria van het gloednieuwe, kersverse make-up merk Meraki Cosmetics! Wat is hier speciaal aan? 6 jaar geleden is Kim met haar beautyblog begonnen. Nu heeft ze gewoon een eigen make-up lijn! Een erg inspirerende achtergrond, waardoor ik nóg nieuwsgieriger ben naar deze highlighter. Die ik er wél alvast erg goed uit vind zien.

 

meraki cosmetics asteria review

 

Na 6 jaar beautyblog en -Youtube ervaring en een prachtig Instagram account heeft Kim de droom waar kunnen maken, en ziehier: Meraki Cosmetics. Meraki Cosmetics bestaat nu uit een lijn van 2 losse poeder highlighters in verschillende kleuren. En als ik verschillende kleuren zeg, bedoel ik ook écht heul verschillende kleuren. Er is gedacht aan de lichtste tot en met de donkerste huidjes.

Ik kon m’n interesse en gierigheid niet bedwingen en heb voor zo’n €18 de higlighter Asteria gekocht. De naam klinkt al mooi! Het is een geelgouden kleur, dat vind ik meestal wel bij m’n caramelvel passen. In een potje zit 4 gram. Klinkt misschien niet als veel, maar geloof me, voor los poeder -of überhaupt make-up- is dat best wel veel. Ik geloof dat dit potje genoeg bevat om de kerstverlichting van de wanden te kunnen trekken en de hele straat te laten shinen.

 

meraki cosmetics highlighter swatch review

 

Of je er nu om geroepen hebt of niet, hier is pigment. Duidelijk. Een felle glans, en wat je op de foto wat minder ziet, lijkt er een soort micro-glitter in te zitten. Er zit wel iets van glitter in volgens mij, maar echt heel verfijnd.

Klinkt ik heel positief over deze highlighter? Ja. Voordat ik de foto van de make-up look laat zien, wil ik nog even ergens de nadruk op leggen. Ten eerste heb ik deze highlighter lekker zelf gekocht, voor de mensen die dat relevant vinden. Ten tweede merk je gewoon aan dit product dat over alles zorgvuldig is nagedacht: de verpakking, het kleurenassortiment, de formule … Gewoon alles. Het eindresultaat laat gewoon zien dat de eigenaresse hier hart en ziel in heeft gestoken.

 

meraki cosmetics asteria

 

Hier is ‘ie! Een mooie glans, brengt sterk aan, is ook nog wel naar een subtiele glans te blenden. Wat je maar wilt. I feel so pretty! Ook al kijk ik nooit zo mega blij op foto’s, sorry. Voel me knapper als ik neutraal kijk.

Als je me dwingt om te mierenvissen zou je kunnen zeggen dat je met een losse poeder highlighter sneller te veel pakt. Om deze highlighter wat concreter te beoordelen: hij haalt m’n favoriete highlighter, de Glow Kit van Anastasia Beverly Hills, niet in. Maar hij zit er zeker niet ver onder. Meraki Asteria komt wel in de top 10 van m’n favoriete highlightertjes.

Niets meer dan lof! Misschien wel voorzichtig zijn met aanbrengen. Of je gaat gewoon als kerstbal door het leven, dat kan natuurlijk ook.

 

Had jij al van Meraki Cosmetics of Kim ter Stege gehoord?