Nieuw: Matte & Shimmer groepsorders | Ik ga make-up groepsorders organiseren!

Make-up groepsorder

Hoewel er steeds meer merken goed te verkrijgen zijn in Nederland, blijven er altijd een aantal merken over waarbij dat nog steeds een beetje ingewikkeld is. Vanuit België worden er al regelmatig make-up groepsorders georganiseerd, maar vanuit Nederland is dat tegenwoordig een beetje karig. Dus, als je in Nederland woont en een groepsorder zoekt weet je vanaf nu waar je moet zijn!

 

KLIK HIER voor de Matte & Shimmer groepsorders Facebook groep

 

Welke merken?

Ik heb de groep pas net geopend en wacht eventjes af welke merken het meest gewild zijn door de leden. De volgorde staat dus niet vast, het ligt eraan waar vraag naar is. Maar, om je een beetje een beeld te geven: denk aan merken als Morphe, Kylie Cosmetics, Tarte, Too Faced, Colourpop, Wet ’n Wild, etc.

Omdat er een Wet ’n Wild Midnight Mermaid collectie aan zit te komen wilde ik daar sowieso een groepsorder voor gaan doen!

 

https://www.instagram.com/p/BXWx34OF60_/?taken-by=trendmood1

 

Wat kost het en hoe werkt het?

Wat het kost hangt natuurlijk af van de prijs van het product. Je betaalt voor de volgende dingen:

  • Het product/de producten
  • Verzendkosten OF douanekosten naar Nederland
  • Verzendkosten van mijn adres naar jouw huis (tenzij je het op komt halen)

Of het verzend- of douanekosten zijn hangt af van de manier waarop ik bestel. Als ik via Shipito bestel zijn er geen douanekosten, maar wel verzendkosten. Het is vaak ietsje goedkoper maar duurt een stuk langer. Als ik rechtstreeks van de webwinkel bestel heb je door de grotere hoeveelheden geen verzendkosten, maar komen er wel douanekosten. De rechtstreekse manier is vaak een stuk sneller.

Hoe werkt het?

  • Je wordt lid van de Matte & Shimmer groepsorder Facebookgroep
  • Lid worden betekent NIET verplicht zijn om mee te doen o.i.d.
  • Als je mee wil doen met een groepsorder laat je onder het bericht van de desbetreffende groepsorder een reactie achter waarin staat welke producten je wil hebben
  • Zorg dat ik -via de groep of in privé bericht- minstens 24 uur vóór het bestellen een betaalbewijs heb
  • Zonder betaalbewijs kan ik helaas niet voor je bestellen
  • Je betaalt vóór het bestellen alleen voor de producten. Wanneer de producten bij mij thuis zijn en ik ze naar je toe wil gaan sturen betaal je de verzend-/douanekosten.

 

Meer weten? Stuur me een berichtje, laat een reactie achter of stel ‘m in de Facebookgroep!