KKW Beauty Cream Contour and Highlight kit

KKW Beauty Crème Contour and Highlight Kit | Wat moet je ermee?

 

 

‘Nou, contouren’. En daar blijft het dan ook bij. Is dit nou echt een make-up product met visuele aantrekkingskracht? Word je er blij van? Want voor zo’n prijs vind ik dat het wel wat meer mag doen dan alleen ‘wat ‘ie hoort te doen’. Voor 10€ heb je een andere contour stick die ook doet wat ‘ie hoort te doen’. Je hoort het al: mijn mening over de KKW Beauty Crème Contour and Highlight Kit geef ik hier. Maar ik ben de slechtste niet hoor, voor de diehards die dit toch in hun handen willen krijgen geef ik ook nog wat praktische informatie.

Ik schreef een tijd terug ook al een artikel over waarom ik geen Kylie producten ging kopen. Dat had veel te maken met het idee dat Kylie Cosmetics gewoon het verkopen van een beroemde naam is. Als ik nu Kylie d’r lijn met KKW Beauty vergelijk valt het bij Kylie nog heel erg mee. Daar zit tenminste nog een idee achter de verpakkingen, en een beetje hebberigheidsfactor; een leuke verpakking waar je wel tegenaan wil kijken. Er is ook steeds meer oog voor klanttevredenheid en uitbreiding van producten gekomen. Go Kylie. Maar nou hebben we Kim met KKW Beauty.

Sorry voor de diehard Kardashian fans die me nu in brand willen steken, maar ik vind de Crème Contour and Highlight Kit echt het meest saai vormgegeven product op de high-end make-up markt momenteel. Smaken verschillen, maar ik vind het echt de aantrekkingskracht van een bananenschil hebben. Da’s dus niet zo veel.

 

http://ugc.reveliststatic.com/gen/constrain/800/800/80/2017/06/27/15/26/3p/ph3vyvo1q82qbwe.jpg

 

Zo veel zit er niet in. Het zal niet na 3x gebruiken op zijn, want met contouren gebruik je nou eenmaal niet zo veel product, maar ik vind het er toch een beetje schraal uitzien.De hele kit bestaat trouwens uit een tweezijdige contour stick, een tweezijdige highlight stick en zo’n blend-tool.

Wat kost het? $48. De grootste grap? Het is gewoon best wel snel uitverkocht geraakt. Geen zorgen, 6 juli wordt de boel weer gerestocked op de site van KKW Beauty. Houd wel rekening met verzend- en douanekosten.

Ik snap het niet. Ben ik nou zo’n haatbaard? Of is het gewoon niet zo’n geweldig product, maar zijn er gewoon heel veel Kardashian fans? Iedereen moet lekker doen waar ‘ie gelukkig wordt, dus als jij er blij van wordt raad ik je aan om een vrachtlading te bestellen, maar ik laat het aan me voorbij gaan.

Wat vind jij van de KKW Beauty Crème Contour and Highlight Kit?